Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Kupowanie gold podczas przerw tech.

adi8pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ja chcaiłbym się dowiedzieć, czy kupię golda podczas tej przerwy technicznej na stronie wota. Wszystko oprócz ,,Strony głównej'' moge normalnie otwierać

76561198018588473.png
Opublikowano

Nie radziłbym bo jeszcze ci kase weźmie i golda nie da.

Nawet była informacja aby się wstrzymać.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Możesz normalnie kupować a jeżeli coś będzie nie tak to i tak Ci przyjdzie kod promocyjny i po prostu tam wpiszesz i dostaniesz swoje złoto

21682496052654086287.png

Opublikowano

A nie możesz się wstrzymać parę godzin i tak go nie wykorzystasz, a potem będzie kolejny temat "zajebło mi golda co mam teraz zrobić"

Pamiętaj że golda nie kupujesz bezpośrednio od WG tylko firm które z nimi współpracują a potem szukaj winnego pisząc do 2 firm

Tak mam dysleksje, nie zwalnia to z próby robienia jak najmniejszej ilości błędów

signature.png

Opublikowano

UP masz racje dajmy przykład :

Kupujesz golda od firmy A , gold nie dochodzi kilkając kup ponownie nie widzisz frmy A tylko inną np. B .

Piszesz do firmy B ona dosłya cię do firmy C i tak dalej i tak dalej.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...