Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile zajmuje dl? Jak długo się pobiera i przy jakiej prędkości?

Etre

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra waży 25 gb, ale ten launcher pobiera ją jakoś na części.

"No bird soars too high, if he soars with his own wings" 

Opublikowano

o fuck..... cała noc ssania (bez skojarzen ;) ) jesli predkosc dopisze. ktos poierał? jak długo! bo nie wiem czy chce mi sie kompa przez noc trzymac włączonego

Opublikowano

mi około 1h się pobierało ;).

zależy od neta twojego , ja miałem transfer 3,8mbs itp nie malał prawie ciągle zwiększał się a pobierało się z godzinę dokładnie nie pamiętam.

Co do pobrania na noc możesz zostawić jak masz słabego neta w nocy powinno się szybko ściągnąć.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Mi z prędkością 1.8 MB/s w 1-2h poszło (ale instalowałem 2 dni, bo mi się instalować nie chciało bo patch 5.1 w Mists of Pandaria).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Ja na necie 40mb/s - nie wiem z jaką pobierał ale łącze wolne było, odechciało Mi się po 2 - 3h czekania aż się pobierze, tak samo jak u kolegi z którym miałem grać a On ok. cały dzień na necie 20 mb/s, więc pozdrawiam ich super laucher ;]

Opublikowano

Teraz już dobrze pobiera. Ost. było trochę wolno bo dużo ludzi się za pobierania wzięło. U mnie gra ma 20GB i pobierałem może 3-4h (net 6Mb ale po 0:00 12Mb).

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

ja mam neta 35mb a pobiera 1,2mb/s a powinno być 4mb/s DZIWNE!!! Dlaczego tak?

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Bo to Star wars ;]

Mają lipne te serwery, jest jakaś inna możliwość pobrania ?

Opublikowano

wydaje mi się że przez origin można ale chyba jak się kupi grę.... da się jakoś przypisać grę do konta origin/ea? ale chodzi o darmową wersję STWOR

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

Ja kupiłem z płyty , zainsalowalem i pobierało coś z 3gb i mogę grać. Folder waży 21 GB

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

to ja przy necie 2 mb (max transfer 255 kb/s) pobieral bym to z 24h noc dzien max predkosc juz nie mowie o spadkach :D

Opublikowano

Bo to Star wars ;]

Mają lipne te serwery, jest jakaś inna możliwość pobrania ?

Przecież EA ma masę serwerów, do tego świetnych - nie mają failów jak Ubisoft, że nie można grac nawet w singla w niektóre gry.

1355657225-U782590.png

Opublikowano

Na allegro jest pudełko z grą za 12 zł (liczę z przesyłką) to na prawdę nie tak dużo, jeśli ktoś ma słabego neta to polecam. No i ładnie na półce będzie wyglądać :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

U mnie w dalszym ciągu się pobiera , folder z grą waży już 19,2 gb a pozostało jeszcze 2,6 gb ;p czy po tym mogę się spodziewać jakiejś aktualizacji no nie wiem 5 gb??

869378blaster_pl_copy.jpg

Opublikowano

U mnie w dalszym ciągu się pobiera , folder z grą waży już 19,2 gb a pozostało jeszcze 2,6 gb ;p czy po tym mogę się spodziewać jakiejś aktualizacji no nie wiem 5 gb??

Tak! Gdy dojdą aktualizacje to gra zajmie około 30GB.

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...