Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Stare Czasy PL'a

MaDaFaKWP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Wszystkich Uzytkownikow MPCF.

Jak Widzicie Po Temacie ''Stary Metin2'' Pamietacie te czasy? PT Na BO , w DT , Wojny GIldi Eq +6 Ceny Tanie ? Bo ja tak.

Co Myslicie o tym Jakby Ktos zrobil serwer pod nazwa *****.pl bylby to od nowa stary metin2.pl

Ale Wy mowicie ze nie bd. juz nigdy starego PL

Dlaczego?

To Zalezy Od Startu , Jak Myslicie dlaczego teraz wszystkie serwer metin2.pl sa drogie nie expia na bo itp.?

bo 3/4 osob wbilo 99lv. eq zrobili w 4 lata wiec co zaproblem im bylo robic takie itemki?

a ten serwer wystartuje Od 0 jak na metin2.pl bedzie jeden serwer co mogloby byc na serwerze ?

-Brak Widocznego Lv. Fajnie bedzie bo ktos ma 50lv. przebiera sie za 15 i hop xD

- Trudno Zdobyc eq jak kiedys

- PT Na BO WSPOLNE Nie tylko DT V1

- Aura 200k.

Wiecej Propozycji jest ale wy juz sami wiecie co bylo kiedys ; ) , co myslicie o tym? Czy mogloby wypalic by zrobic serwer jak kiedys? bez zadnych nowych zbr . broni wierzchowcow i ch** wie czego ;) ? wypowiadajcie sie

PROSZE NIE KASOWAC TEMATU TO DLA MNIE WAZNE

Opublikowano

Dziena Za Odp. To jaki serwer zrobic Sugerujesz ;)? ja nie stawiam tylko pytam ?

Teraz? Albo zrobić coś podobnego do reinora, tylko nie pod zysk albo nie brać się za nic, bo zaraz zostanie serwer zniszczony przesz chciwych i zazdrosnych polaków ..

10s7llx.png

By

Maxio!

Opublikowano

Jesli chcesz serwer dla kasy postawic to hardy sa najlepszy, bo wtedy ludzie najwiecej kasy wydaja, a jesli Ty masz za duzo kasy to postaw easy/medium z duza iloscia nowosci

Opublikowano

Moja serwerownia już niedługo robi taki serwer, coś na typ starego PL'a. O DDosy się u nas nie ma co bać. NIKT, POWTARZAM NIKT NIE ZDDOSUJE NASZYCH SERWERÓW, MASZYN.

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Moja serwerownia już niedługo robi taki serwer, coś na typ starego PL'a. O DDosy się u nas nie ma co bać. NIKT, POWTARZAM NIKT NIE ZDDOSUJE NASZYCH SERWERÓW, MASZYN.

Super , to będzie jakiś hamaczi nie?

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...