Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

jak odblokowac konto ?

holywar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NIegralem 2 msc i mi zablokowali konto ... jak wpisuje poprawne dane na stronie do resetowania hasla to ze jakies tam dane niepasuja ... a jak wpisuje poprzednie haslo to mi wyskakuje informacja ze konto nie moze byc odzyskane ... A ja wczesniej gralem moze 30 min i nie robilem nic co by moglo prowadzic do blokady konta.Teraz zainstalowalem na drugim komputerze i mi zablokowali ... kurde czy sam Blizzard hakuje te konta ??

200 zl gra a taki szajs albo sie nie instaluje albo nie aktualizuje albo blokuja konto ... omg ,powinni zwracac kase za ten badziew

IDE JA SPALIC

Opublikowano

Napisz do supportu najprostszy sposób ale mam nadzieje że pamiętasz praktycznie wszystkie dane swojego konta

200 zl gra a taki szajs albo sie nie instaluje albo nie aktualizuje albo blokuja konto ... omg ,powinni zwracac kase za ten badziew

IDE JA SPALIC

Mi wszystko od samego początku dobrze działało instalacja idealnie aktualizacje też

Opublikowano

Napisz do supportu Blizzarda i wyjaśnij im sytuację. Przeczytaj trochę o zablokowanych kontach na battle.net i może być wszystko wyjaśnione

@Up -.-

Opublikowano

nie no jeszcze nie dosc ze wydalem kase bez sensu bo pogralem moze z 30 min to jeszcze bede tracil czas na odblokowywanie konta nie z mojej winy ... wkurzylem sie ... z takim kitem jeszcze nie mialem doczynienia.

post-92120-0-44274500-1354212398_thumb.jpeg

Opublikowano

To jak chcesz możesz podać passy do konta na pw :P

Ja pierdziele jeżeli naprawde to zrobiłeś to jestem pod wrażeniem :P

Opublikowano

Nie mam pojęcia czemu to zrobiłeś. Wystarczy napisać do supportu a oni wszystkim się zajmą ( jeśli znasz dane konta ). Szkoda pieniędzy, nerwów i oczywiście samego diablo.

Opublikowano

niewiem gram teraz w NFS MW 2012 ,jakos z tym nie ma takich przejsc jak z tym calym diablo.Wszystko dziala dobrze ,zreszta mam z 50 orginalnych gier na xboxa PC i co miesiac kupuje ze 2 ,ale jeszcze sie nie spotkalem z taką meczarnia instalacji i tymi ich kontami jak w przypadku tego calego battle.net

Opublikowano

niewiem gram teraz w NFS MW 2012 ,jakos z tym nie ma takich przejsc jak z tym calym diablo.Wszystko dziala dobrze ,zreszta mam z 50 orginalnych gier na xboxa PC i co miesiac kupuje ze 2 ,ale jeszcze sie nie spotkalem z taką meczarnia instalacji i tymi ich kontami jak w przypadku tego calego battle.net

Czy mógł byś mi odpowiedzieć na pw ?

Opublikowano

Lepiej naucz się szanować pieniądze. Nie wiesz czy będąc dorosły będziesz mieć kase na takie typu atrakcje. Naucz się teraz, lepiej będziesz mieć w przyszłości - zapewniam Cię.

Opublikowano

no a co ja poradze jak ten caly battle.net traktuje rynek spoza USA jako kraine zacofanych ogrow ,akurat chcialem zalozyc 2 konto z 10 razy na polskim IP wywalalo przy rejestracji blad ... dopiero po vpn z USA dalo sie bez problemowo zalozyc.Oni pewnie maja wywalone na graczy z Europy dlatego takie numery odwalaja.Zreszta wystarczy sobie poczytac w necie ile ludzie maja problemow z ta gra.

Opublikowano

Ale jak to próbowałeś założyć nowe konto ? Ale co, że na tym samym CD-key'u ? Wydaje mi się, że się nie da tak. Konto jest połączone z CD - key'em. Jedyne co można zrobić po stracie owego konto, to napisanie do supportu.

Opublikowano

nie skombinowalem sobie nowy cd-key ... no teraz wszystko dobrze :D gram juz 6h szamanem ... nie no jak wszystko dziala to ta gra jest swietna ... jak zakladacie sobie konto to najlepiej gdzies sobie zachowajcie

pytanie - odpowiedz imie nazwisko to jak zablokuja bedzie potrzebne ... a blokuja za zmiane komputera albo lokalizacji (ip) ... a jak nie mozecie sie zarejestrowac - to najlepiej na jakims vpn z USA wtedy idzie bez problemu

Opublikowano

Troche krotka ta gra ... mam nagrane 34h i juz jestem w polowie I aktu w piekle i mam 52 lvl a chyba 60 maks.Na 49 lvlu ubilem diablo na koszmarze w grupie sam bo 2 graczy wymieklo po 20 sek a gram szamanem ... mega postać ... a pieklo tez proste ... pogram jeszcze troche i zobacze inferno bo ta gra jest strasznie prosta ... chyba jeszcze prostsza od metina :D :D :D chyba te dosw z metina pozwala mi tak koksic w te diablo lol

Opublikowano

LOL co ty zrobiles?:D , wystarczy napisać do supportu ja tak zrobilem i mi odblokowali..

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...