Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kawał o jasiu

CziterAmatorxD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jasio jedzie z zakonnicą autobusem. Jasio pyta zakonnice czy może ja wyr*chac . Zakonnica odpowiada że nie , bo jest bardzo wierząca i nie moze. Usłyszał to kierowca i woła Jasia. Jasiu , jesli chcesz wyr*chac zakonnice , przyjdz wieczorem na cmentarz , i nie zapomnij się przebrac za kogos świętego . Tylko tak Ci się uda - powiedział kierowca.

No i ok. Jasio wieczorem przebrany za księdza przychodzi i widzi zakonnice. I pyta się , czy moze chciala by...

Zakonnica mówi - Bardzo chętnie , ale ja w pochwe nie moge bo ja wielce święta jestem.

Jasiu sie zgadza i pie*li ją na anala. Nagle jasiu ździera z siebie przebranie i krzyczy- Ja jestem Jasiooo!

A nagle zakonnica zdziera ubranie - A ja jestem Pan Kierowca! .

Polak , niemiec i rusek idą przez most i spotykają diabła. Diabeł mowi im ze jesli chcą przejsc muszą podac jakąs odleglosc , ktorej nie bedzie wiedzial diabeł.

Pierwszy mowi niemiec: 12 Mil Morskich!

Wiem ile to jest odpowiada diabeł! Spalił go.

Potem mówi rusek: 1 rok świetlny!

Wiem ile to jest mowi diabeł.

Polak mówi: w ch*j daleko !

Diabeł mówi , wytłumacz mi , ile to jest?

Polak mówi: Widzisz to drzewo?

No tak - mowi diabeł

To jeszcze w pizdu dalej!

wuo1.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pierwsze taki trochę sucharek ;x, 2 pokazuje że Polak to jednak Polak :)

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jestę* Kierowcą ^^

Bójcie się mnie :D

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...