Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] BF3 problem z uruchomieniem

sasq123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram juz z dobry tydzień intensywnie w bf'a (jeszcze 3 dni temu wszystko było ok - przez te 3 dni przeglądałem inne fora i próbowałem na własną ręke rozwiązywać problem- ), Gdy pierwszy raz te 3 dni temu próbowałem włączyć wyuskoczył mi błąd "nieprawidłowa licencja 0x00006" (coś w tym stylu) wiem, ze tak czasami mi się działo(znajomym również), ale po resecie znikało, tym razem jednak tak się nie stało. Gdy daję graj w Originie nie odpala się nawet battlelog a co dopiero gra.( w procesach pojawia się tylko na może 5 sec bf3.exe) Oczywiście naprawiłem pliki, wielokrotnie resetowałem, przeinstalowałem sterowniki grafiki, originia a dzisaj nawet grę.

Komputer:

Płyta: ASUS M4N68T-M SERIES

AMD Athlon II x4 640 procesor 3.00 GHz

Ram 4GB

Karta graficzna: NVIDIA GeForce gt 430

Klucz jest rosyjski (kupiony tydzien po premirze bf'a), lecz nie wygląda mi to na bana, kiedyś nawet support mi pomógł (problem z logowaniem na battlelog) lecz teraz piszę tu bo na oficjalnych forach nie pomagają osobą z kluczami rus. Tak czy tak proszę was o pomoc, może ktoś się już spotkał z takim błędem

Opublikowano

I to jest nauczka. Tak naprawdę nigdy nie masz pewności, że ten rosyjski kod będzie w 100% działał.

Polski support EA też nie jest w stanie Ci pomóc?

Opublikowano

No właśnie oni odmówili mi pomocy, kiedyś pomogli z odblokowaniem konta zaraz po premierze były jakieś problemy i za każdym razem podawałem im klucz. Teraz nagle nie pomagają ;//

Opublikowano

No właśnie oni odmówili mi pomocy, kiedyś pomogli z odblokowaniem konta zaraz po premierze były jakieś problemy i za każdym razem podawałem im klucz. Teraz nagle nie pomagają ;//

Nie pomagaja bo dowiedzieli sie ze polowa graczy ma "nielegalne" klucze rosyjskie z wgranym spolszczeniem. Co do problemu to chyba nie da sie uratowac. Wujek gógle milczy w tej sprawie.

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Nie no zgłupieje, dzisiaj próbuje odpalić i co... "Nieobsługiwany system operacyjny. Aby uruchomić grę musisz zainstalować nowszą wersję systemu Windows. " O cho w tym chodzi ?

Okazało się, że nie wiadomo czemu bf był ustawiony uruchamiaj w zgodności z xp - wyczytałem na innym forum, że ktoś też tak miał i nagle ruszyła aktualizacja. Zobaczymy co dalej będzie się działo :?

Niestety dalej to samo, wychodzi na to, że to już chyba koniec mojegro grania w bf'a ;/

Jeśli by ktoś coś wymyślił/wiedział piszcie prosze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...