Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jax,Friddlesticks,Tryndamere?

koncikos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam: 1350 ip

Zalezy mi na: Duży dmg,wytrzymałość.

Preferuje: Jax,fridlesticks,Tryndamere

Proszę o pomoc w wyborze :)

Lajk za każdą sensowną odpowiedź.

sygna max 800 x200.

zmniejsza ja. jest w o mnie

Opublikowano

Jax

• AoE Stun
  • Łatwy do ogarnięcia
  • w Late sieje pogrom
  • Mini escape system
  • Pogrom solo topu
  • Łatwa jungla
  • Łatwe gangi (jeżeli grasz jungle)

Opublikowano

to zależy od twojego lvl, jak masz tak do 15 to polecam trynde bo jest to postać na niskie lvl natomiast jak myślisz już o rankedach itp to jax

jax

+Escape system

+stun

+Pasyw dodający as

+ulti z pasywem oraz dodaje troche surv

+łatwo nim o kille

-źle rozwinięty łatwy do zabicia.

Kliknij ,, Lubię to '' a postaram się odwdzięczyć ;D

dlayarkera.png

by

+

Bonus ;D

Ex Moderator NosTale x2 I Gold Member

Opublikowano

fiddle bardzo dobry na niskie lvle. Heal, silence , przerazenie i aoe ulti. Z dobrym bulidem wyczerpanie mozesz uzywac non stop chyba ze jakis stun itp.

Opublikowano

Jax:

-dobry pod hybryde

-duże dmg

-doskok

-zwiększone dmg ze skilla

-duża szybkość ataku

-duży hp steal jak masz dobrego builda

Fiddlesticks:

-ulti zadaje obrażenia wrogom w okolicy

-czerpie z wrogów życie i dodaje je do swojego

-jak użyjesz ulti i czerpania to wróg nie ma szans

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Odpowiedź prawidłowa jest jedna i jedyna - Jax <3 Moj pierwszy champ jakiego kupilem w Lolu na jakims 5 lvlu chyba i do tej pory jest jednym z najprzyjemniejszych jak dla mnie ;), nafeedowany jax jest unstopable - jak wykorzystasz jego pelen potencjal i ogarniesz w miare jego mechanikę to we 3 nie bda cie mogli ubic o ile bdziesz bardziej nafeedowany. Na rankedzie zawsze gdy przeciwny team feednie jaxa to az chce sie surrnac bo on robi po prostu miazge. Sam zawsze jak mam rankeda i na topce mam jakiegos frajera (czyt. Darius) ciesze sie i pickuje Jaxa feedując sie na wczesniej wspomnianym frajerze co powoduje ze moj team wygrywa, nawet jak mamy przejebane early.

Opublikowano

Zdecydowanie Fiddlestick, ma większe DMG z samegu W, niż Jax z jego całego, śmiesznego combo, dodatkowo ulecza się o 80% zadanych obrażen, a z butkami do redukcji odnowienia, można tym spamować bez przerwy. Do tego jedno z lepszych Ulti w grze, jeżeli chodzi o DMG, i stun na 3 sekundy. Kupuj FIddla, nie zawiedziesz się. Jax może go co najwyżej feedować.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

@UP

Jax feedowac fiddla ?? Good Weed Bro

Fiddle ma moze lekka przewage w early ale po 11 lvlu gówno mu zrobi,poza tym to jego smieszne W mozna zatrzymac Stunem o ile sie nie myle, a od ulta mozna odskoczyc z Q do warda przez sciane czy gdzies, albo po prostu odpalic swoje i wtedy fiddle jaxowi moze najwyzej gałe opierdolić ;)

Opublikowano

Fiddle ma stuna na 3 sekundy, a jego W ładuje się szybciej, niż kończy. Oczywiście o wiele większe prawdopodobieństwo jest, że w pobliżu będzie ward, niż nie :P Tak ogólnie to za 1350 to bez dyskusji najlepsza jest Evelynn, no ale że kolego pytał o te 3 postacie, to polecam Fiddla. W Teamfightach też wymiata, zarzuca ulti, stun + W na jakiegoś papierka i kill gwarantowanyt.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Dzięki wszystkim za pomoc w wyborze.Wybór padł na Jax'a.

Proszę o zamknięcie tematu. ;)

sygna max 800 x200.

zmniejsza ja. jest w o mnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...