Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Generator Nick'ów w VB ( Moja pierwsza twórczość )

lol2020

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yyyymmm... Co to Source :D ?

Ja chyba jestem za głupi na robienie takich rzeczy ... zajme sie lepiej graniem w gry ...

Z ang. kod źródłowy, bardzo często używany zwrot.

Opublikowano

Wstaw projekt, wtedy przeglądający będą mogli pokazać ew. błędy w kodzie.

Opublikowano
a mi sie osobiscie podoba jest to jego pierwszy cheat wiec dobrą robote chłopak zrobił

ja pierdole... Jesteś chyba na takim samym poziomie intelektualnym jak autor tematu.

@topic.

jeśli nie wiesz co to Source i zadajesz takie pytania jak w tym http://www.mpcforum....c/#entry5689452 poście to nie wiem czy daleko zajdziesz, ale jak to lubisz to spoko.

btw. to nie jest generator tylko program do LOSOWANIA nicków

Opublikowano

Jest różnica pomiędzy losowaniem, a generatorem.

stwórz coś takiego, co losuje końcówki.

wymyśl jakieś kawałki nicków, które będa miały sens z pozostałymi, wtedy to będzie w miare dobry generator, pozdrawiam.

PS. Source umieść tutaj w Code

Opublikowano

Dobra odechciało mi się juz tworzenia takich rzeczy... Nic nie ogarniam ... chcialem sie czyms zajac ale widac ze mi to nie wychodzi ... Wielkie dzieki za wypowiedzi i wgl.

Opublikowano

Jesli ktos jest chetny mnie czegos nauczyc albo podpowiedziec jak zaczac itp. to Piszcie na gg " 9203484"

Nie rób double postów....

I nie zniechęcaj się tak szybko, gdyż

każdy kiedyś zaczynał od Zera

:)

Opublikowano

Ta... Tylko jak mam sie czegos nauczyc jak ktos pisze

jeśli nie wiesz co to Source i zadajesz takie pytania jak w tym http://www.mpcforum....c/#entry5689452 poście to nie wiem czy daleko zajdziesz, ale jak to lubisz to spoko.
zamiast odrazu mnie skreślać to mógł wytłumaczyć albo cos ... Kazdy kiedyś ma poczatki .

@up sry za Double posty. Widze ze sie troche znasz na VB jesli bys mial troche czasu to napisz do mnie na Priv / gg, chcialbym sie czegos dowiedziec bo te wszystkie kursy podstawowe przeczytalem , ale i tak polowy nie rozumiem . Jak mialem cos robic niby robilem to dobrze. Ale tam sa tlko podstawowe rzeczy, które już umiem. Wiec jak bys mial czas i checi to prosze o kontakt ;)

Opublikowano

Ta... Tylko jak mam sie czegos nauczyc jak ktos pisze

zamiast odrazu mnie skreślać to mógł wytłumaczyć albo cos ... Kazdy kiedyś ma poczatki .

@up sry za Double posty. Widze ze sie troche znasz na VB jesli bys mial troche czasu to napisz do mnie na Priv / gg, chcialbym sie czegos dowiedziec bo te wszystkie kursy podstawowe przeczytalem , ale i tak polowy nie rozumiem . Jak mialem cos robic niby robilem to dobrze. Ale tam sa tlko podstawowe rzeczy, które już umiem. Wiec jak bys mial czas i checi to prosze o kontakt ;)

czytaj ze zrozumieniem ;)

Opublikowano

Dobra odechciało mi się juz tworzenia takich rzeczy... Nic nie ogarniam ... chcialem sie czyms zajac ale widac ze mi to nie wychodzi ... Wielkie dzieki za wypowiedzi i wgl.

Nie zniechęcaj się. Poczytaj tutoriale, kursy itp. Poznaj inne języki. Programowanie to taka rzecz, której trzeba się samemu nauczyć. Ofc może ktoś nauczyć cię składni języka, ale aby biegle posługiwać się jakimś narzędziem musisz długo przy nim siedzieć.

Powodzenia w dalszej nauce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...