Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kulpa - Next Level (Freerunning)

kulpa1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zapraszam was na moje promo.

Proszę o komentarze i o ocenę.

Jak wam się podobało,to proszę o subskrypcje mojego profilu na yt.

Pomogłem? Daj "+"

Opublikowano

Not bad. Całkiem fajne. Ale najpierw przeczytałem kupa xD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

łoo jezu. super! zanim ja bym się czegoś takiego nauczyła to minęłyby lata świetlne. zaje... ;)

No dokładnie, teraz to już by np. dla mnie było za późno... nie ten wiek :unsure:

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Dobre, ale mi na przykład osobiście bardziej imponuje wspinaczka, niż de facto bezużyteczny "freerun".

DOWN

Z cyklu : "cięte riposty forumowych półgłówków #23"

Pochwaliłem gościa a wyraziłem swoją opinię o freerunie. Tak uważam i mam do tego prawo. Czemu od razu podnosi się wszechobecny ból dupy? o.O

(Jest bezużyteczny. Podaj jakieś sensowne zastosowanie, w którym może ci się ta umiejętność przydać to może będziesz mógł polemizować :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

O Widzę że są jeszcze inni 3run na forum ;).

Dobre, ale mi na przykład osobiście bardziej imponuje wspinaczka, niż de facto bezużyteczny "freerun".

Bezużyteczny to jest twój mózg.

fs_pc.png

Opublikowano

Panowie spokojnie. Każdy wyraża własną opinie. Dziękuję za komentarze, inne filmiki możecie zobaczyć na moim kanale. Od czasu do czasu wrzucę tutaj coś jeszcze .

Pomogłem? Daj "+"

Opublikowano

Dożywotni Props dla każdego kto robi coś poza siedzeniem na kompie, niestety ja tak nie umiem ^_^

Zwłaszcza propsuję ekipę ze Śląska,

macie filmik :)
Opublikowano

Freerun ... Freerun to przeskakiwanie przez budynki z tego co mi się wydaje, sam jak nabiorę kondychy to zaczne ;]

1324217562-U274919.png

by @xamizo

Tutoriale

http://www.mpcforum.pl/topic/507181-tutszybki-exp/page__p__3607064#entry3607064

http://www.mpcforum.pl/topic/515869-tut-jak-przejsc-ft-z-zombie-w-najlatwiejszy-sposob/page__p__3668378#entry3668378

Nick w CA EU to UgandaRLZ , w większości gier wolę mieć nick : CzarnyCreeper

"Mike, Seldek, Mlody, czy pamietasz te czasy? Gdy rzadziłi spoko ziomy, a nie jakies kutasy" - Holly song

Opublikowano

Jeśli podobał wam się ten filmik lub inny z mojego profilu,to subskrybujcie mój kanał na yt. To nic nie kosztuje :)

dziękówka.

Pomogłem? Daj "+"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...