Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak ustawić rozdzielczość

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiele osób z tym ma problem ale po tym poradniku to się zmieni ! Zaczynamy.

1) Odpalamy Luncher

2) Gdy już nam się wszystko spatchuje/zaktualizuje naciskamy przycisk pokazany na obrazku

3ahzkq.jpg

3) Wyskoczy nam okno i jeżeli chcesz "Window Mode" zaznacz ptaszek tak jak mam na screenie.

f4s8qs.jpg

4) Akceptuj.

5) Ciesz się grą =)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem dlaczego, ale gdy zaznaczam by było w oknie i wybieram rozdzielczość, nie ważne jaką to nie mogę zaakceptować, strzelam, że akceptuje się pierwszym, środkowym-ustawienia domyślne, a ostatni to anuluj (można by to zamieścić w poradniku). Dlaczego nie mogę zmienić rozdzielczości, naciskam i nic się nie dzieje. Tak jakby klawisz nie reagował.

EDIT: Chyba mój błąd, bo po akceptacji nie zamyka okna, trzeba wyjść z niego samemu za pomocą X, ale nie anuluj, bo cofnie zmianę.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

i znowu ten jebany błąd "Game initialize failed" a najlepsze jest to, że wszystkiego innego jakich kolwiek sposobów już próbowałem, i innym działa po każdym innym sposobie a mi za chuja w świecie nie chce odpalić, 2 dzień już mnie męczy ten błąd....

banner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...