Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Microsoft Visual c++ debug libary error

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie niektóre osoby mają błąd z Dragon ball online kiedy odpalają i wyskakuje im komunikat "Microsoft Visual c++ debug library error" zaradzimy temu =)

1) Pobieramy te pliki podane na dole.

2) Wklejamy je do " C:\Program Files\DBO_CT_TW\localize\TAIWAN\pack "

3) Odznaczamy w pliku lang0.pak "Tylko do odczytu"

4) Odpalamy i cieszymy się grą :)

Download :

Pliki Lang do Spolszczenia MPCFORUM.rar

Scan :

https://www.virustotal.com/file/dae8d5cfabee3f40d11e99ffe40f57ce284575d8b09c7f22af6a276c6bfea772/analysis/1354146631/

Lang dla MPCForum.rar

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie nic , zainstalowałem od nowa wszystko bo wcześniej ze spol też mi tak się robiło i myślałem , że to przez to .

Pewnie zostały ślady czegoś w cliencie, reinstall robiłeś przez instalkę DBO ? bo jak nie to powtórz czynność przez instalkę.

Opublikowano

Robiłem przez , ale spróbuję jeszcze raz jak będzie tak nadal to napiszę.

Na tą chwilę radzę nie korzystać z polish patcha bo ma bug który naprawię dzisiaj ;-)

Opublikowano

Więc na razie ni instalować tego spol do chwili pojawienia się nowej wersji ??

Tak, bo posiada bug który przy tłumaczeniu mi się pojawił, dzisiaj o ile się wyrobię będzie udostępnione nowe.

Opublikowano

Ajjj to lipa bo chciałem już sobie pograć ;/

Da się pograć jeszcze na english patchu szybko załapiesz co i jak na nim ;-)

Polish patch jest jeszcze w fazie beta i będzie jeszcze przez sporo czasu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam mam problem z DBO. Gre zainstalowałem i z tym nie było problemów ale kiedy wlączyłem Launchera i kiedy juz ściągneło mi sie tam wszystko po kliknięciu START gra ładuje sie normalnie i niby jest włączona (pokazała się ikona na pasku) to się wcale nie włącza a jak wezmę w mniejszej rozdzielczości to pokazuje sie biały ekran. Mam Win 7 , gre ustawiłem z zgodnością win XP sp 3 i zaznaczyłem opcje "Uruchom jako Administrator" wyczytałem to gdzieś na forum innym że to niby pomagało ale nic :/ Proszę o Pomoc ,chcę pograć ,kiedys ta gra działała mi bez problemów, pożniej ją wyinstalowałem miałem format dysku na ktorym była instalowana i teraz na świerzo ściągnołem ze stronki DBO zainstalowałem i potem te błedy co wyżej wymieniłem.Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Odznaczyłeś lang0.pak ?? Jeżeli nie to jeszcze raz spróbuj , jeżeli to nie poskutkuje to usuń DBO przez instalke i jego pliki które zostały , potem zainstaluj na nowo , jeżeli ci nadal nie będzie działał napisz może coś spróbujemy.

fd9cu1.jpg

Opublikowano

Dziękuje za pomoc już doszłem o co chodziło :) Pomogłeś Mi DERODO usunołem gre i wszystkie jej pliki zainstalowałem na innym dysku potem zaznaczylem tylko "uruchom jako Admin" i wszystko gra:) Wielkie dzieki :) Pozdrawiam ^^

• 5 tygodni później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

A ja mam taki problem że jak gram i wjadę na pasek expa to mi wyskakuje błąd Microsoft Visual c++. O co chodzi? ;d

beztytuumtw.jpg

Opublikowano

Mam wszystko dobrze zrobione. Coś jest nie tak z plikiem Lang bo jak wgram standardowy plik to działa ale nie mam wszystko po polsku tak jak powinno być

Do dzisiaj moglem wjechac myszka na pasek expa i sie nic nie dzialo ale znowu sie cos stalo bo wyskakuje ten blad. Wczoraj jakos samo sie to naprawilo.

Opublikowano

A dokładnie jest tak że jak mi brakuja 2 bary do lvl to jak najade na pasek to sie wylacza a jak mam np pol lvl i najade na pasek to sie nie wylacza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...