Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[/] Konkurs w dziale - dyskusja.

Miyoshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wieje tu nudą, od dawna nie było żadnego konkursu (okej, oprócz konkursu wymyśl konkurs i nieudanego lvl'owania od Padrina...). W innych działach MPC nieustannie są jakieś rozgrywki. Najlepiej i najrozsądniej byłoby urządzić coś takiego żeby każdy miał równe szanse. Np. to chyba oczywiste, że ktoś, kto nigdy nie używał ap/gimpa nie jest w stanie stworzyć grafiki równie efektownej jak ktoś, kto jest z w/w programami obeznany. Możnaby napisać recenzję Last Chaos, wymyślić ciekawą nazwę broni czy setu albo chociażby oryginalną i ciekawą nazwę dla serwera. Nie trudno jest ruszyć głową. Chciałabym wiedzieć jak zapatrują się na to inni użytkownicy MPC z tego działu.

* napisałam pw do Antix'a i powiedział on, że dyskusja jest jak najbardziej na miejscu i moderator nie ma prawa zamknąć tematu.

Opublikowano

Mozna bylo napisac do mnie na pw zebym otworzyl.Ale po co?Przeciez trzeba nabic posta ;)

@Top rozpatrujemy z Linoskoczkiem rozne opcje.

Prace w toku
Opublikowano

Lepiej od razu wyrażę swoje zdanie.

Nie da się zrobić konkursu, żeby każdy miał równe szanse. Dowody oparte na przykładach:

- LvLowanie w LC - nie mam LC na kompie!

- najładniejszy skrin - nie mam LC na kompie!

- najlepiej przerobiony graficznie skrin - nie umiem używać programów graficznych!

- przebranie się za postać z LC ale w realu i zrobienie zdjęcia (to, co sam zaproponowałem wcześniej) - nie mam aparatu!

Cokolwiek zrobisz to i tak nie będzie równych szans.

Ale mimo tego jak już @UP napisał, myślimy nad jakimś sprawiedliwym konkursem z sensem.

Opublikowano

Mozna bylo napisac do mnie na pw zebym otworzyl.Ale po co?Przeciez trzeba nabic posta ;)

@Top rozpatrujemy z Linoskoczkiem rozne opcje.

Napisałam Ci na profilu przecież... nie przesadzaj już. Lino masz rację, że zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie źle. Ale są takie wyjścia, na które nie można za bardzo ponarzekać. :) Okej, zbulwersowałam się. Bo obserwuję inne działy i tam nieustannie coś się dzieje, a tu cisza. A niestety nie wezmę udziału w konkursie M2 czy Tibii. o.O

Opublikowano

To może jakiś konkurs filmowy typu najlepsze momenty w grze albo najśmieszniejszy ss itp ;x

Najśmieszniejszy ss kiedyś był. ;) Aczkolwiek coś ze ss mogłoby być. ;)

Opublikowano

Napisałam Ci na profilu przecież... nie przesadzaj już. Lino masz rację, że zawsze znajdzie się ktoś, komu będzie źle. Ale są takie wyjścia, na które nie można za bardzo ponarzekać. :) Okej, zbulwersowałam się. Bo obserwuję inne działy i tam nieustannie coś się dzieje, a tu cisza. A niestety nie wezmę udziału w konkursie M2 czy Tibii. o.O

Widzialas tam kogos co na wszystko narzeka?

Nie widzialem nikogo ._. A tutaj zawsze musi byc ktos komu nie pasuje,i z tego powodu zostaly wstrzymane wszystkie typy konkursow jakie mozecie sobie wyobrazic.

Opublikowano

Hmm... no, bo może tam ludzie myślą nad sensownymi konkursami i je dopracowywują. Powiem Ci szczerze, że mi też by się nie chciało siedzieć cały dzień żeby wygrać gold membera... bo taki był Twój ostatni pomysł. Jakoś konkurs z ss wywołał większe zainteresowanie. Wystraczy troszkę ruszyć głową.

Opublikowano

Hmm... no, bo może tam ludzie myślą nad sensownymi konkursami i je dopracowywują. Powiem Ci szczerze, że mi też by się nie chciało siedzieć cały dzień żeby wygrać gold membera... bo taki był Twój ostatni pomysł. Jakoś konkurs z ss wywołał większe zainteresowanie. Wystraczy troszkę ruszyć głową.

Taki konkurs byl tez w innym dziale i nikt nie narzekal ;)

Opublikowano

Otóż to - nie ma praktycznie teraz żadnej fascynującej rozrywki w dziale ''Last Chaos''. Sczerze? Proponowałbym konkurs na najlepszy forumowy filmik prezentujący nasze forum czyli o tematyce Last Chaos.

Opublikowano

Pomysł dobry. Jak 100 innych, które zaproponowali użytkownicy. ;) Tylko, że Team nie ma jakoś chęci do wystartowania z niczym. Bo przepraszam, ale nie uważam tego za specjalną trudność - wybrać konkurs z listy proponowanych, ustalić nagrody i dodać post. To chyba nie wymaga wielodziennych konsultacji?

Opublikowano

Latwo Ci mowic,to co Tobie moze wydawac sie fajne/pro/super komus moze sie nie podobac i jak wczesniej Tobie sie nie podobal tamten konkurs ten moze sie nie podobac komus innemu..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...