Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Lagi na Gpack4.0

koksiko1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam lagi w minecrafcie mam takżę paczkę Gpack4.0 ma oha optifime i troche on pomaga.Jeśli zna ktoś takie ustawienia które wyzerują lagi w normalnychy jak i potifaima ustawjeniach prosze napisać.

PS.Dzięki paczce są pokazane FPS czasem spadają do 3 takie ogulne lepsze FPS to 10-16!! o.O

SR.Za błędy.

76561198063234165.png

Opublikowano

No dobrze, a może chociaż specyfikacja? Może twój komputer po prostu jej nie uciąga...

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

GPACK zawiera dużą ilość modów, więc nie dziw sie, że masz lagi. Tak jak panowie wyżej spróbuj ustawić wszystkie opcje na minimum.

Opublikowano

Zastosuj się do tego co koledzy wyżej pisali + wyczyść komputer CCleanerem, zainstaluj gameboostera i to przez niego włączej gre, w grze ustaw View Bobing na OFF, a zakładce OptiFine Animations spróbuj dać wszystko na OFF.

Daj "Lubię to" to nic nie kosztuje

:)

db907992c1e9c38a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...