Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

następny hack

Lukazuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

fabi to jestr najgorszy hack jakiego widzialem .... po 10 minutach masz bana ! stracilem przez ciebie 35 lvl ... naucz sie robic hacki niewykrywalne a pozniej pisz ze takie sa..l

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano

Jezu to nie jest jego hack -.-' A poza tym ściągasz NA WŁASNĄ ODPOWIEDZIALNOŚĆ, i za przeproszeniem gówno mnie to obchodzi że straciłeś swój 35lvl, jeszcze jeden taki głupkowaty raport a Ty dostaniesz warna, nie on.

omfg.png
Opublikowano
fabi to jestr najgorszy hack jakiego widzialem .... po 10 minutach masz bana ! stracilem przez ciebie 35 lvl

A ktoś ci kazał grać na 35 lvl'u ? Ja na hackach nie gram powyżej 5 lvl a ty mówisz o 35 lol. Trzeba było przeczytać kolegi post:

już DETECTED

k2networkiv2.png
Opublikowano

Świetny! Bez bypassa gralem 3 h i niema ani kicka ani bana!!!

Fabi kolejny super hack:D

ps. Ma może ktoś aktualne opk?

Pomogłem? Daj 5* xD
Opublikowano
ps. Ma może ktoś aktualne opk?

Ja mam. Ale dość często kickuje, i ma drobne virusy dlatego nie dawałem na forum. I raczej nie opłaca się szukać bo o OPK teraz strasznie ciężko.

k2networkiv2.png
Opublikowano

error radze ci sprawdzac na jakims koncie ktorego nie uzywasz a nie na tym co grasz... ja straciłem 31 lvl i nie spamuje że mi przez haka zajebali konto teraz mam 19 lvl i wiem żeby nie testować na swoim tylko robie sobie konto np: username kutas12pa haslo12345gowno i nick jahuj1234a

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...