Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Ustawić Kupno Vipa na Swoim Serwezre Bukkit 1.4.5?

davidson135791

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1)Na jakiej zasadzie moge ustawic kupno vipa? chodzi mi oto że jak na innych serwerach ktos wysle smsa o tresci takie pod numer jakistam to ma vipa, ale gdzie ta kasa z smsa idzie i jak ona ma trafić do mnie? ktos powie mi jak to ustawic ? tylko prosilbym ze szczegolami :)

POSYPIĄ SIE PLUSY!!!!

Opublikowano

Z tego co wiem na craftserve masz podane treści sms i numery, po czym trafiają one na twoje wirtualne konto craftserve.

Opublikowano

Tak ale trafia 1/2 smsa którego ktoś wysłał

Bo każda firma, która to umożliwia pobiera marżę... Nikt nic dla ciebie nie będzie robił za darmo.

Co do tematu to kupując serwer na byle jakim hostingu będziesz miał wirtualny portfel serwera i wystarczy, że podasz nr i treść smsa, ktoś wyśle i poda Ci kod, który np. doładowuje serwer o 5zł. Jeśli nastawiasz się na automatyczny item-shop na www to musisz posiadać skrypt oraz połączyć to jakoś z hostingiem lub samemu założyć poprzez dotpay i kasa poleci na Twoje konto bankowe. Aktualnie hosting craftserve.pl daje za darmo automatyczny item-shop, wygląda to mniej więcej tak:

jbvv.jpg

Opublikowano

polecam założyć konto na profitsms.pl i stworzyć stronę WWW przez którą można zakupić konto Vip lub jakieś itemy , exp itp.

Przykładowo wysyłając smsa za 23 zł ty otrzymujesz jedynie 12,50 zł

Opublikowano

@up Więc do tego jest potrzebny SMS Shop o ile się nie mylę.

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...