Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skyrim mody, pytania

olek222

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, mam skyrima, lecz kilka dni borykam się z hmm... problemami ? :D

1. Kody - otwieram konsole, wpisuje kody np. coc qasmoke (ogólnie brane z neta) i konsola wywala że "command is invalid" (FFFUUUU...) co jest nie tak?

2. Szukam modów - chodzi mi o tematy związane z dragon ballem, dragon ball z, proszę o podawanie w temacie linków do downloadu, info i może jakieś screeny? :D

3. instalowanie modów - jak instalować mody, nigdy nie instalowałem więc... :)

Oczywiście za mody będą like, a za mody które spodobają mi się najbardziej - 5

@jeżeli wstawisz kilka w jednym poście dam like w innych postach napisanych przez ciebie oczywiście ;)

Więc proszę o mody, mam wersje 1.1.21.0

@napisałem tutaj, sądząc, że tutaj najszybciej uzyskam odpowiedź, i że najbardziej pasujący dział

shoob.png

Opublikowano

pamiętam że wszystkie mody do Skyrima brałem z tej stronki.

http://skyrim.nexusmods.com/

tak samo wszystkie bajry do moddingu

powinien też tam być tutek jak intaluje sie mody itp.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Oryginał czy pirat?

Spróbuj wczytać jakiś wcześniejszy save i wtedy wpisz ''coc qasmoke''. Aby zainstalować moda trzeba ściągnąć nexus manager z oficjalnej strony. Po wykonaniu tych czynności ściągasz jakiegoś moda z roszerzeniem .rar lub .esp, włączasz nexus manager, wybierasz TES V Skyrim potem wciskasz ''load'' i szukasz pliku moda w roszerzeniu rar lub esp. Jak już będziesz miał moda na liście to zaznacz go i wciśnij ''active'' lub coś w tym stylu (nie pamiętam dokładnie :D) a potem włącz grę przez managera.

Opublikowano

mam oryginałke, spróbuje , like masz, a ja czekam na mody ;)

@Edit sry lenart, ciebie nie zauważyłem, dzięki za stronke, mam niezłego moda co do dbz :)

@down ok nie ma problemu ;)

shoob.png

Opublikowano

Nie bede tworzyl kolejnego Tematu wiec napisze tutaj, mam nadzieje ze autor nie bedzie mial nic przeciwko ^_^

Moje pytanie:

Czy istnieja jakies Kody do Skyrima na konsole PS3?

//spam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...