Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Max 250 lub 120 lvl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema to znowu ja, sorrki że zadaje tyle pytań ale już mało co pamiętam z tworzenia serwów ^^ (kiedy ja to ostatnio robiłem...)

Mam pliki z tematu:

http://www.mpcforum.pl/topic/501837-mega-tutorial-serwer-metin2-od-podstaw-na-32-i-64-bitowym-freebsd-82/

I teraz pytanie - jak ustawić na nich 120 lub 250 lvl? ( jeszcze nie wiem).

Dzieki z góry za od ;)

@EDIT: I jeszcze statystyki max 1254 jak zrobić? ^^

Opublikowano

Jeżeli posiadasz game_2089 to w confingach ( Jeżeli używasz plików sherer&mastick to ścieżka /usr/home/Polish_SF/game ) na samym końcu dopisujesz

MAX_LEVEL: 250

tam gdzie 250 ustawiasz sobie maxymalny level . Pamiętaj o spacji między ":" , a "250"

@edit

Statystyki ? Aż tyle ? Max jest chyba 150 .

Dodajesz diffa do game

;) Lub pobierasz właśnie tego game_2089 , bo one chyba mają już to wbudowane + jakieś inne diffy , chyba , że znajdziesz jakiegoś czystego bez diffów to w tedy sam dodajesz .

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Nie, oczywiscie chodzilo o 125 statystyki ;) A co do tego game to jak sprawdzic jakiego mam? Sorrki za takie glupie pytania, ale jak ja jeszcze mialem serwa to byl jedno game i w sumie jedne pliki od Raina ^^

Opublikowano

Uuuu

:D Pliki 2008 :D . Teraz pobierz jakieś 2010 ;) . Chyba w żadnych gotowcach nie ma tego game :D

Masz link :

http://www.mpcforum.pl/topic/744876-dl-game-2089-edit-by-sasori-aktualizacja/

Masz wgrane wszystkie diffy co do jednego

xD

Zmieniasz nazwę na auth i wrzucasz do folderu w SFTP auth

Później zmieniasz z auth na game i wrzucasz do wszystkich innych folderów oprócz db,auth(bo już wrzuciłęś tam auth)

A jak chcesz mieć 250 lvl to postępujesz zgodnie z tym co napisałem wyżej

Opublikowano

Tylko ze powiedzmy sobie szczerze ze te diffy sa do kitu ^^ a czym sie rozni (czysty) game 2089 od tych innych?

Sorry za takie pytania ale chce to pojac, a nigdzie nie jest to w sumie opisane ;)

Opublikowano

@up

Różni się od innych game jakimiś tam drobnostkami . Na jakiś game może być więcej diffów pisane , na tym z kolei game_2089 niby jest auto wykrywanie Moda itp . Dużymi różnicami się między sobą się nie różnią :0

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...