Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

6000sm?

Doll

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki to nowy sposób? ;>

Szukasz GM na swój serwer - napisz - nie pożałujesz:)

Pomagam tworzyć serwery, edytuję MySQL, FTP.

GG 5187182.

Opublikowano

Jak kupisz to się przekonasz... Był już taki temat i wątpię, że ktoś da Ci ten Tutorial, który zakupił za realne pieniądze...

Opublikowano

Ok jezeli jeszcze nikt go nie zna to ja wam go powiem. Ten sposob to fake wystarczy pobawić sie w java scryptach i to jest iluzja dokladnie jak na privach tez tak idzie zrobic tyle ze tam te SM sa prawdziwe a na PL'u to tylko iluzja. Jesli mi nie wierzycie to sie przekonajcie albo szukajcie glupiego co to kupic i wam powie.

Opublikowano

razil94 ma w 100% racje ja dodam ze allegro nic nie moze zrobic bo kupuje sie jakas rzecz np zapalke itp oczywiscie mozna niezle zarobic na takim sprzedawaniu jak zrobic ta iluzje no ale tak czy tak sm sie nie ma

Opublikowano

ja mam ten sposob i powiem wam ze to nie jest tak jak dziura zasiegowa ze odrazu dostaje sie monety ten sposob jest mozna powiedziec ze na te monety trzeba troche poczekac

a na forum nie wstawie poniewaz nie moge ( jeden ze za duzo kosztowalo mnie to a dwa ze nie chce mi sie ;P ) ale sposob dziala w 100 %

Opublikowano
Dobra powiem jak to sie robi banał nad banały chodzi ten myk zeby ktos za Ciebie ladowal sm...

no chyba jednak nie...

Mógłbyś to bardziej rozwinąć?

Don't feed trolls ;]

Opublikowano

Po prostu koles tak to wymyslil ze robisz stronke byle gdzie ze za smsa sciagasz hacki a zeby wypromowac ta stronke sciagasz spam bota i w metku dajesz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...