Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Gra będzie chodzić gdy skopiuje klienta od kolegi ?

ThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niestety mam internet z miesięcznymi limitami pobierania i chciałbym skopiować sobie pliki od kolegi który ma wota zainstalowanego, uda mi się coś takiego czy gra nie ruszy ?

Opublikowano

Gra będzie działać, a pliki ważą 12gb +

Heh to muszę to na kilka pendrivow podzielic.

@Edit: To jeszcze jedno pytanie, wszystkie pliki będą w 1 folderze, czy może niektóre instalują się do moich dokumentów albo danych aplikacji ?

Opublikowano

Gra będzie działać, a pliki ważą 12gb +

Ciekawe, że u mnie ważą 10Gb, a mam bardzo dużo modów i nie pousuwanych instalek aktualizacji

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ciekawe, że u mnie ważą 10Gb, a mam bardzo dużo modów i nie pousuwanych instalek aktualizacji

Ja tak samo mam tylko aktualizowanego wota, z modami a waży 14,8gb ;) dane 12gb podawałem od kolegi ktory nie ma modów.

Siema, z tej strony Qucheer. ;)

Opublikowano

Nie odpowiem na post lecz na samą nazwe teamtu :D

Jak masz dobrego kompa to nawet będzie biegać.

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

skopiuj pliki instalacyjne z torrenta , instalka będzie , ale tylko co zrobisz to instalacja co może tyklo zebrać za instal.

mca.png

Nie mam co robić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

operations.png

mpcforum.pl!!!

18706.png

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jeżeli macie te same systemy operacyjne to pójdzie gra jak skopiujesz cały folder. W przypadku gdy nie macie tych samych systemów, gra wywali błąd. Jedynym wyjściem wtedy będzie skopiowanie wota od kogoś kto ma taki sam system co ty, lub pobranie clienta z neta.

9e5d547b6355b67b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...