Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Fiora

marcin99991

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Budujesz 2 Tiamaty i w TFach jak nie zabije to zjedzie hp do wielkiego low. Mam ją, lecz nią już długo nie grałem, lecz dmg ma bardzo dobry. Oczywiście papierowa postać

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

Ja mam Fiore. Jest to nawet dobra postać. Ma fajne ulti, bo nikt cie nie moze zaatakowac gdy go używasz. Fajnie się rozwala tym wrogów pod wieżą.

Radze ci jednak kupić sobie inną postać. Są lepsze postacie.

Kup sobie Rengara jak chcesz mieć duże dmg. To jest według mnie najlepsza postać w grze.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Fiora to shit, tylko w early cos robi, mid i late siada, jak wywali full combo to nie zjedzie nawet pol hp adc, ussles shit jedyne co to ulti ma fajne.

Bierz cos lepszego typu

Lee sin

Doskok

Mobilny

Escape system

Odrzut

Slow

Tarcza

7spelli

Brak many

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Fiora to shit, tylko w early cos robi, mid i late siada, jak wywali full combo to nie zjedzie nawet pol hp adc, ussles shit jedyne co to ulti ma fajne.

Bierz cos lepszego typu

Lee sin

Doskok

Mobilny

Escape system

Odrzut

Slow

Tarcza

7spelli

Brak many

No tak, bo przecież Lee jest bogiem Late Game.

Fiora to fajna postać, duży dmg z początku, fajna kontra na W na on-hits effects (typu parley GP). Fajny boost do AS, untargetable ulti co fajnie focusuje carry. Ta postać jest still viable, na jungle/top.

Opublikowano

Rengara nie chce bo juz gra kumpel nim

Jeśli twój kolega ma tą postać to ty nie możesz jej mieć? Jak nie grasz z kolegą to możesz sobie grać Rengarem.

A jak chcesz duże dmg to polecam ci Zeda. Jest on dobry 1vs1. Jest słaby sam na kilku przeciwników, bo ma mało hp.

Fajnie się nim gra jak wrogowie mają mniej niż 50% hp to wtedy zabiera wrogom 8% hp z pasywa, a jak jeszcze dorzucisz im sztylety to nie mają szans.

Dobrze się nim gra jak jest walka 5vs5, to rzucasz się na wrogów i łatwo zdobyć penta killa.

1398258449-U383457.png

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam pytanie czy fiora jest dobra duzy dmg i czy jest dobra na teahfight?

powiem tak fiora ma kosmiczny damage mowie ci to z gory co do teamfightow fiora jest postacia 1 na 1 wiec jezeli szukasz postaci na teamfight to nie postac dla ciebie fajne sa postacie na teamfight takie jak kennen,nunu,galio mysle ze dokonasz wyboru hehhe :)

Opublikowano

Ludzie... Fiora bez feeda nic nie zrobi jest totalnie useless. Są o wiele lepsze postacie od niej, nie polecam jej kupować, papier i jak już mówiłem bez feeda robi 0 dmg.

Opublikowano

Ludzie... Fiora bez feeda nic nie zrobi jest totalnie useless. Są o wiele lepsze postacie od niej, nie polecam jej kupować, papier i jak już mówiłem bez feeda robi 0 dmg.

grales fiora? nie odzywaj sie jak nie wiesz.

Opublikowano

grales fiora? nie odzywaj sie jak nie wiesz.

Tak grałem i wiem więcej niż ty ;) Była w rotacji, jak się feednie to jest OK, ale bez feeda gówno robi i to moje zdanie nie zmienię go. I na dodatek szybko pada więc nie wciskaj mi tutaj kitu.

Opublikowano

Tak grałem i wiem więcej niż ty ;) Była w rotacji, jak się feednie to jest OK, ale bez feeda gówno robi i to moje zdanie nie zmienię go. I na dodatek szybko pada więc nie wciskaj mi tutaj kitu.

grales jak byla w rotacji kup se i zagraj 2 miesiace to odrazu ci sie odechce grac innymi championami wiec kup i potem gadaj

Opublikowano

po kupieniu Fiory kompletnie jej nie ogarnialem .. musialem poczekac az bedzie w Rotacji podlookalem troche jak graja nią inni i musze stwierdzic ze pomimo ze jest papierem naprawde sieka ulti w Team-fightach daje Ci pewnego killa i duze prawdopodobienstwo ze nie padniesz ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...