Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft

Peti97

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, jestem nowy w MC i chcial bym sie was spytac czy jest jakis launcher no-premium (nazbieram na premium kupie prosze nie pisac tekstow jak " nastepny non premium" "nie stac go na premium " itd itp. ) Wiec jesli ktos ma linka do instalki najnowszego MC dla non premium jesli moze to niech napisze :D (w regulaminie pisze ze nie mozna napisac prosic o linki itd....)

Opublikowano

hmm w regulaminie pisze tez forum nie popiera piratcwa...... poszukaj se na innych stronkach

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Jest launcher ale linka nie podam bo nie mam ale co to za problem google nie gryzo wpisz Minecraft AnjoCaido i poszukaj a z reszto to jest prosty launch dla piratów a kazdy launcher ma mozliwosc aktualizacji mc .

Ale ja tez piractwa nie popieram

matise00.png

Opublikowano

napisz Download Minecraft no-premium i z pierwszego lepszego chomika Będziesz miał nawet ci linka mogę dać ściągnij i zaaktualizuj tylko : )

xxx

pre_1337873329__budyncreep.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...