Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minusy

Gość Pan Szymek

K44 - Plus i minus :f  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Chcia?by? powrotu do starego systemu reputacji?

• Tak
      1
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Od aktualizacji do bodajże 3.2 zniknęły plusy i minusy, a dostaliśmy "Lubię to". Opcja ta zastępuje plusa i pozwala pozytywnie ocenić przydatny content, ale brakuje minusa, który był idealny do posta niełamiącego regulaminu, jednak będącego bezużytecznym.

Toteż, chętnie zobaczyłbym starą reputację.

Opublikowano

Nie. Znowu będzie milion idiotów którzy będą robić sobie wpady na czyjeś konto i tak od dupy dawać sobie minusy... a bo MOGĘ A CO KTO MI ZABRONI, NIE PODOBA MI SIĘ JAK NAPISAŁ KUPA I MU DAM MINUSA BO PISZE SIĘ GÓWNO

Nie!!!!!!

Coś się nie podoba? Nie daje lika i tyle... proste?

Coś łamie regulamin, a ty masz lenia to zamiast raportować to :

A PIERDOLNĘ SOBIE MINUSIKA

BO MOGĘ

Ktoś stara się nad tutorialem, napisał go lepiej od Ciebie więc mu dasz minusa :

BO MOGĘ

Chcesz minusa? Idź na nieudolne kopie mpc.

CIAU

Gość Pan Szymek
Opublikowano

Nie. Znowu będzie milion idiotów którzy będą robić sobie wpady na czyjeś konto i tak od dupy dawać sobie minusy... a bo MOGĘ A CO KTO MI ZABRONI, NIE PODOBA MI SIĘ JAK NAPISAŁ KUPA I MU DAM MINUSA BO PISZE SIĘ GÓWNO

Nie!!!!!!

Coś się nie podoba? Nie daje lika i tyle... proste?

Coś łamie regulamin, a ty masz lenia to zamiast raportować to :

A PIERDOLNĘ SOBIE MINUSIKA

BO MOGĘ

Ktoś stara się nad tutorialem, napisał go lepiej od Ciebie więc mu dasz minusa :

BO MOGĘ

Chcesz minusa? Idź na nieudolne kopie mpc.

CIAU

Jestem na nie.

Już byście minusa wyłapali :f

Opublikowano

Jak była aktualizacja to wszyscy wręcz błagali o wycofanie minusów, to jest bezsens. Post łamie regulamin? Kliknij zgłoś a koleś na pewno dostanie warna.

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Na nie. Znowu będzie tak, że jak jest surowy moderator to ma po -2k repy -.- Bo dał warna, bo zamknal temat, bo usunal link itp.

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano

No właśnie, dlatego jestem na nie. Mam nadzieje że zrozumiesz o co chodzi :>

*** zastanów się zanim zajrzysz do spoilera ***

Widocznie nie zrozumiałeś. Właśnie dlatego jestem na nie, bo jak ktoś coś ocenił nie po twojej myśli to od razu minus, bezsens.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Ta sugestia była poruszana już kilkanaście razy, jednak miała bardzo małe poparcie wśród użytkowników. Minusy były bardzo dobrym narzędziem między innymi w rękach 'hejterów'. Jeśli ktoś komuś podpadł, to automatycznie dostawał serię minusów. Dlatego dobrym rozwiązaniem tego problemu jest system like'ów. Jeśli podoba Ci się dany post, to klikasz 'lubię to', a jeśli uważasz, że nie jest on przydatny lub łamie regulamin, to wysyłasz raport.

To jest dobry przykład dlaczego nie warto wprowadzać minusów. Jeśli ktoś ma inne zdanie ode mnie, to oznacza, że muszę mu dać minusa? Na forum nigdy nie będzie panował absolutny konsensus.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Było to już poruszane nie raz. I było zawsze odrzucane. Nie ma sensu tego wprowadzać, dlatego że znów zaczną się i wyścigi na ujemną reputacje, i rozdawanie minusów moderatorom za warny itp. Albo dlatego, że ktoś mi nie przypadł do gustu. Są lajki, i jak chcesz komuś Go dasz, jak nie to nie i tyle.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...