Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[NX] 1600 NX od kundzior1234

kundzior1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nazwa reklamy: Kalendarz sportowy

Ilość NX: 1600

IP: PL

Program: Żaden

Rodzaj:/Mobile

Dodatkowe Info: wyslij sms START TAK na nr.60577, po 2 min STOP TAK na 60577 NX. przychodzą Natychmiastowo

SS:post-527728-0-74979000-1354082065_thumb.jpgpost-527728-0-74979000-1354082065_thumb.jpg

200[*]

250[-]

300[-]

350[-]

Opublikowano

nie zżera kasy za smsa ?

Wędkarz telefonuje do kolegi:

- Wpadnij do mnie jutro rano, pojedziemy na ryby.

- Ale ja nie potrafię łowić - odpowiada ten drugi.

- Co w tym trudnego? Nalewasz i pijesz.

Opublikowano

Zwala. Pkt. Doszły do was, ale żeby like dać to nikomu nie zależy. Dzięki. Nie ma sensu wstawiac więcej reklam, bo nikt nie podziekuje

200[*]

250[-]

300[-]

350[-]

Opublikowano

Jest napisane za 800 tam ileś, a dochodzi 1600. Musisz tam wejść w jakąś ligę, drużynę, i wtedy masz do wysłania sms.

200[*]

250[-]

300[-]

350[-]

Opublikowano

Wielka prosba , pilnie potrzebuje nx , moglby ktos zrobic ta reklame za moim posrednictwem ? tzn podalby mi ktos nr tel , a ja bym go wpisal oraz pozniej przepisalby kod ?

gunnersaurusrex.png?lol=0.6325990408658981
Opublikowano

Wchodze na strone wybieram dyscypline potem lige i potem zespol jak tak co dalej bo nie pisze mi nigdzie o smsie za pomoc bd like.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Posłuchajcie, jeśli chcecie wykonywać takiego rodzaju oferty, to zamówcie sobie na allegro startery, które kosztują po 2-3 zł.

Macie 0 kasy na koncie lub <1 zł i wysyłacie tylko SMS'y typu START X, STOP X. Sms'y są darmowe, a z konta nic Wam nie ubywa. Nie mają jak ściągnąć kasy.

Mówiąc startery mam na myśli karty SIM np. z sieci Heyah. Bardzo dobrze z nich zalicza te SMS'y premium.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Ja mam kase na telefonie ale chodzi mi pokroku co zrobić bo wybieram lige i nic nie pisze ;(

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Powiedzcie mi co robie źle wbiłem weszłem na liga zespół wybrałem download kliknąłem wpisałem nr tel i potem pin i wysłałem sms'a pod ten numer i deaktywowałem usługe a punktów jak nie ma tak nie ma.

Edita nie mogłem dać sorki za 2 posty.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

ja tam wybieram jakies wydarzenie np. pilka nozna(liga mistrzow) przechodzi do pobierania kalendarza i trzeba wpisac numer, pozniej potwierdzam pin. Czekalem z 15 min na tej stronie wyslalem stop tak i nic...

Opublikowano

Potwierdzam działa .

Thx

blck.png

CPU: Intel Core I7 2700k // Mobo: ASRock Fatal1ty Z68 Proffesional Gen 3 // GPU: Sapphire Radeon HD7850 1024 MB/DDR5/256b // RAM: Kingston HyperX 2x4GB 2133MHz DDR3 // Zasilacz: OCZ Fatal1ty 550W // HDD: Western

Digtal Caviar Blue, 3.5", 500GB, SATA III, 7200RPM // Obudowa: Antec Dark Fleet DF10 ATX

Opublikowano

Mi również nie doszły ...

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Ja dostałem po 2 dniach ;p

21f0dgn.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...