Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RAF i jego konsekwencje... ciąg dalszy

laqum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Ostatnio dużo czytam o tym sposobie na 30 dni jakim jest usługa raf.

Pytanie. Czy kupujecie do tej pory takie doładowania? Jakie macie doświadczenia z tym?

Piszę, ponieważ znajduje tematy przed lipcem lub nawet w 2011 pisane i trochę zastanawiam się jak jest z tym teraz.

Opublikowano

cóż. pograsz na takim rafie 30-dniowym koło 3-4 dni, moze tydzień, później ci go zabiorą : ) i to nie dlatego, że jest nielegalny, tylko dlatego, że ludzie, którzy to robią wycofują przelew i blizzard nie dostaję za to pieniędzy ;p

więc jezeli chcesz grać, to kupuj prepaidy, polecam :) 100% pewności

Opublikowano

cóż. pograsz na takim rafie 30-dniowym koło 3-4 dni, moze tydzień, później ci go zabiorą : ) i to nie dlatego, że jest nielegalny, tylko dlatego, że ludzie, którzy to robią wycofują przelew i blizzard nie dostaję za to pieniędzy ;p

więc jezeli chcesz grać, to kupuj prepaidy, polecam :) 100% pewności

Jeżeli to co piszesz jest prawdą to zaraz ładnie opierd*** typka z allegro.. u którego rafa kupowałem...

Opublikowano

jest prawdą. jeżeli kiedykolwiek kupowałeś RAFA na konto frozen, to pewnie dostałeś kod, który odblokowuje twoje konto, ale znika po mniej więcej 1 dniu. ciekawe co to, nie ? ^^ i czemu znika :D

a cd. samych RAFów - inaczej by na tym nie zarabiali. cena rafa jest równa cenie battlechesta, bo jego muszą kupić.

Opublikowano

Gościu dostał opierdziel... i dałem mu do wyboru zwrót kasiory lub ponowne doładowanie rafa...

Podał mi nowy kod i do tej pory konto jest cały czas aktywne :)

Opublikowano

Według mnie jest to ryzykowne jednak kupowanie takiego czegoś od nie znajomej osoby gdyż może ona nas łatwo wykiwać.. Naprawdę nie lepiej zapłacić więcej i kupić z strony blizzarda i mieć święty spokój?:D

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Według mnie jest to ryzykowne jednak kupowanie takiego czegoś od nie znajomej osoby gdyż może ona nas łatwo wykiwać.. Naprawdę nie lepiej zapłacić więcej i kupić z strony blizzarda i mieć święty spokój? :D

Ja kupuje rafy od mojego dobrego znajomego. Daje gwarancje jak stracisz. Jeżeli blizzard usuwa raf'y to nie dostaje się bana. W sprawie kontaktu do znajomego to PW :)

simply.4557.gif

Opublikowano

Ja kupuje prepaidy na keye.pl i wole nie ryzykować RAF'a koledzy z gildii mówią, że blizz go zabiera po paru dniach ;)