Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec Świata 2012 [Zapowiedź] [Hamachi (długi czas otwarcia)]

Krael

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

K4mil92

Chce dołączyć ponieważ jestem starym wyżeraczem minecrafta i znam go na wylot a chciałbym spróbować czegoś nowego, czegoś czego jeszcze nie było, czyli końca świata w minecrafcie, a po za bardzo lubię końce świata w gracz czy w filmach/serialach. Po za tym lubię wyzwania i gdy o wszystko trzeba walczyć.

Pozdrawiam ( mam 20lat )

Opublikowano

Nick YouNoob

Dlaczego chcesz dołonczyc?: Bo bardzo lubie serwery bez premium i lubie takie seerwey hard.

Lat: 16

Moge zostac moderatorem byłem juz na Cs-Drems tylko działek troche nie umiem dawać ale moge sie poduczyc...

YouNoob

Lubie grac na takich serwach hard z exstremalnymi i na super plaskim swiecie bo mam 0 latgow!!!!!

Opublikowano

Nick w MineCraft:Dager31

Dlaczego chcesz dołączyć?:Chcę dołączyć ponieważ nie często znajduje się takie dobre serwery typu, bez cuboida i z takim poczuciem humoru, z wojnami itd.

Lat:13

Jeżeli szukacie Moderatora który zna prawie wszystkie komendy to ja nim jestem wiem jak robić działki itp. np. dużą kule w powietrzu komendą. I mogę jeszcze nagrać bardzo dobrą prezentację serwera :) Czekam z niecierpliwością na dodanie mnie do White-Listy :D

Komputer:

- Intel Core i7-4690k (procesor)

- Gigabyte GeForce GTX 970 G1 Gaming (karta graficzna)

- ASRock H97 Anniversary (płyta główna)

550711472294225736658.png

Opublikowano

Dziękuję za zapisy.

Moderatów czy tam innych pomocników aktualnie nie poszukuję i proszę się nie odstraszać serwerem hamachi, bo będzie troche długo otwarty np. od 15:00 do 22:00, a w weekendy nawet od 11:30 do 23:00. Jeszcze wszystko rozpracuje ;)

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Opublikowano

Nick w MineCraft:Tompork

Dlaczego chcesz dołączyć?:Zapowiada się ciekawie,wiele było już takich serwerów,może ten wypali i będzie coś warty.

Póki co może bez zapisów bo i tak pewnie będzie otwarty bez WL,I może zróbcie inną mapę niż płaska.

mca.png
Opublikowano

Zmiana:

- Serwer jak będzie odpalony to nie będzie WL, ale osoby które się zapiszą do 30 listopada 2012 dostaną pakiet startowy!

sygnaturk_xsnqsxw.jpg

Starasz się starasz i tak nic z tego nie wyjdzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...