Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Jak po wywiadówce ?

JodaMinecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestań napierdalać w minecrafta, bo ci mama nie opłaci abonamentu za niego po tej wywiadówce. xDD

Opublikowano

1333907957_by_beats_500.jpg

zależy od miesiąca, teraz było okej ;D

Czyli jednak lubisz wywiadówki :D

1364047611-U477327.png

STOP komentarzom typu: "AMD to gówno"! Zanim coś napiszesz, to pomyśl jak odbiorą to inni !

Nie pisać mi na PW w sprawach pomocy od tego macie dział komputery!!!

I nie pomagam na PW!

gardenscapes cheats

bakery story 2 cheat

Opublikowano

U mnie nie jest źle, tzn. moja mama jest świadoma tego że nie jestem jakimś geniuszem w szkole i mam takie oceny jakie mam, nic nowego 0.o

Dla mnie każdy kto sra przed wywiadówką oraz po niej ma coś na sumieniu lub jest kiepem i się boi że ma słabe oceny.

Opublikowano

Gimbusy jesteście i tyle, mówię o tych co mają złe oceny, mamy wasze was wychowywały, karmiły i codziennie o was dbały a wy im pokazujecie pały, nie ładnie.

Opublikowano

Ja nie rozumiem jak można takimi bzdurami się przejmować. Ja się ucze i mnie nic nie boli...

Nie mówiąc już o poziomie szkół rejonowych i publicznych do ,których uczęszcza znakomita większość polskiej młodzieży.

Dojrzej, a pewne czynności jak rysowanie penisów w zeszytach czy zawracanie głowy koleżance w gimnazjum swoją fazą pójdą

w zapomnienie, a Twoje życie zmieni sie na lepsze ;_;.

@nakręcacie spirale debilizmu, gdyby nie modzi to wy byście klepali srajkrafta zamiast troche postów ponabijać ;_;

Przypominam, wszystkim niewdzięcznym grubasom:

1353790479-U784394.png

Specjalista
Opublikowano

I właśnie w takich tematach wychodzi, że nawet team mpc to gimbusy.

@A czego mam się bać? Zła ocena wpadła? Normalka...

Bardzo trafne spostrzeżenie. Idioci !

1365526782-U231645.png

Opublikowano

u mnie wywiadówka w czwartek. Ździwi się jak usłyszy że tylko 1 zagrożenie ;p. Od 1 do 2 gim miałem minimum 6 zagrożeń na półrocza ;D

skpUo.png

Opublikowano

u mnie jutro wywiadówka, jedynie problem mam z chemii i biologii, tylko po jednej ocenie i to po pale

Opublikowano

A u mnie nie ma wywiadówek, oł jea. Ale w sumie mogłyby być, bo mam tylko jedną jedynkę (do tego z plusem xD) z niezapowiedzianej kartkówki, bo klasa była niegrzeczna. :D

Opublikowano

Kur*a... team to jakies dzieciaki... super.

/tak tak dajcie % bo jestescie dziecmi/

@top

ja mam za 3 dni i spokojny jestem .

1377774857-U369478.pngeJyzMNIzNtEzMjbTszDisjC0MOQKTUotci5KTCvhcs9PUfBPUwhPLOIydlFwL0osLuYyMjWFYwDCgA6l.png

Opublikowano

hejterzy... zazdrościcie mu diaksów i jangów szuje...

Logiczne ze większość mpc team to pasożyty,tępaki i niedorozwoje. Pamiętam jak jeden mi dał warna za nic (DOSŁOWNIE) a koledze z teamu mimo tego że spamował nic nie dał (+ wyzywał innego usera).

Opublikowano

Ja tam kiedyś będe mieć :) Pierwsza techniku łatwiejsza od gimnazjum xD Btw. mam też dziennik elektoniczny więc na bierząco wiedzą o moich ocenach i po wywiadówce jes cicho :) Ważne żeby nie przysypiać na lekcji i udawać że słucha się piepszenia nauczycieli :P

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

I ja również mam elektroniczny dziennik więc wywiadówka to jedynie formalność która i tak będzie dopiero w styczniu ;f Nie ma się czego bać, to po prostu spotkanie rodziców z nauczycielem :D

Opublikowano

Co z wami kurwa jest ?

Ja tutaj chciałem prowadzić normalną dyskusje jak ludzie, a wy tu zaraz gibusy, dzieci itp.

Może wreszcie przestancie oceniać innych i popatrzcie na siebie ?

Szczeże to mam w dupie wasze zdanie nie chcecie pogadać to chociaż nie hejtujcie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...