Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Gdzie najtańsza domena pl ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Poszukuję stronki z najtańszymi domenami to znaczy żeby nie płacic od razu 100-70zł za cały rok tylko jakieś bardzo atrakcyjne oferty?Widziałem niby darmowe jakieś domeny na jakis czas ale to zwykla podpucha.

Opublikowano

Domena na rok pl za darmo ... ale coś w to nie wierze, bo co rok bym sobie inną brał i bym miał ciągle za darmo.

//gif w sygnie

Gość LastPhoenix450
Opublikowano

Domena na rok pl za darmo ... ale coś w to nie wierze, bo co rok bym sobie inną brał i bym miał ciągle za darmo.

Drugi rok 100zł, trzeci 180zł, czwarty jeszcze lepiej umowe masz na 3-6lat ;_;

@Top

http://linuxpl.com/cennik-domen_f_14

Opublikowano

Uwierz :-) Tak jest, ale czasem są srogie kary jak się nie płaci tylko co rok bierzesz nową. Ale na az.pl najlepiej wg mnie.

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

webd.pl też nie jest drogo.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

polecam

nazwa.pl

Okres testowy 14dni, potem dzwonią do Ciebie czy chcesz przedłużyć, ale spoko goście ;)

random.jpg

,,Odi profanum vulgus et arceo"

2lvpyc.jpg

by Cristiano.

1353427424-U307916.png

by MrSpritex1 (ja)

Opublikowano

1and1.pl ;]

A jednak 1and1 :) Jednak nie wzięłem .pl tylko .com.pl ze względu na zarezerwowaną nazwę :)

Mam na rok za 0zł! A potem płacę 40zł :) Dzięki wielkie za pomoc.

TEMAT UWAŻAM ZA ZAMKNIĘTY :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...