Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak piracić kody do xbox na darmowy internet

kuba1141

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam xboxa i bardzo lubię grać online ale denerwuje mnie to że co jakiś czas trzeba płacić ileś zł żeby móc grać na internecie za każdą dobrą odpowiedz dam like

Opublikowano

Chciałeś za darmo grać w Necie mogłeś PS3 Kupić :D

Żeby grać online musisz wykupić zdrapkę na rok "xbox live gold" kosztuje to ok 120 zł

http://allegro.pl/12-miesiecy-xbox-live-gold-pl-eu-us-automat-24h-7-i2800701799.html

Innej możliwości nie ma

Opublikowano

Za nic nie trzeba placic. 10min roboty i masz kod na live przez 48h. Mozesz to robic do woli. Na yt sb ppszukaj

Jungle - Lee Sin

Solo top - Tryndamere

Mid - Fizz

ADC - Blue Build Sivir

Support - Blitzcrank/Janna

Opublikowano

ja mam taki problem jak wpisuje te chińskie znaczki(literki 1,2,3,4,5,6,7,8,9,0) i to jest to, to poźniej mi wyskakuje jakiś czerwony napis i nie dostaje tego ;(

MyManiek555.jpg
Opublikowano

mi tak wyskakiwało ale usunąłem profil i zrobiłem nowy potem odpaliłem grę na tym nowym profilu wygenerowałem kod usunąłem go i założyłem kolejny profil wygenerowałem itd. niestety ten kod to wersja testowa i można grac tylko w niektóre gry online ;x np.: w bfbc2 mogłem grac (nie wiem czemu teraz mi wyskakuje ze nie mogę ) ale juz w halo 3 nie mogłem wgl. wyskakuje mi z tego co pamiętam ze moje konto nie ma dostępu do tej gry online... (chodzi o to ze muszę koupić normalnego golda) :)

Opublikowano

Chciałeś za darmo grać w Necie mogłeś PS3 Kupić :D

Żeby grać online musisz wykupić zdrapkę na rok "xbox live gold" kosztuje to ok 120 zł

http://allegro.pl/12-miesiecy-xbox-live-gold-pl-eu-us-automat-24h-7-i2800701799.html

Innej możliwości nie ma

Jaki rok? są też na 48h . za 1zł :)_

//nieregulaminowa sygnatura

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...