Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Niesmiertelniki

rexio22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was nie codzienne pytanie. Ciesze sie, ze mam te niesmiertelniki, ale zastanawie mnie skad one sie biora? W jaki sposob je odblokowuje. Wchodze sobie jak gdyby nigdy nic na battleloga, zakladka z dogtag'ami i zonk mam nowe nie wiem skad np te:

xp3_marketing_trolling.png?v=140xp3_marketing_deathdealer.png?v=140xp3_marketing_executioner.png?v=140xp2_visceral.png?v=140

Jak sie je zdobywa i moze znacie jeszcze jakies sposoby zeby zdobyc jakies inne?

Z gory pozdrawiam i dzieki za odpowiedzi.

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

1 był z konkursu ( dawno ) ( RACZEJ xD ) 2 ( TEŻ Z KONKURS RACZEJ GO MASZ, JA GO MAM, A WCZEŚNIE ZAŁOŻYŁEM KONTO ) 3 Z KONKURSU b2k Z TEJ MAPKI WAKE NAJWIECEJ MECZY ) 4 ( NW ).

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

1 był z konkursu ( dawno ) ( RACZEJ xD ) 2 ( TEŻ Z KONKURS RACZEJ GO MASZ, JA GO MAM, A WCZEŚNIE ZAŁOŻYŁEM KONTO ) 3 Z KONKURSU b2k Z TEJ MAPKI WAKE NAJWIECEJ MECZY ) 4 ( NW ).

Konkurs b2k? Ja nie mam tego dodatku ;d to tak za nic je dostaje?

Opublikowano

Z tego co się orientuje DICE robi konkursy między platformami PC vs. PS3 vs. xbox i np. konkurs polega na tym że platforma na której odnotuję się najwięcej przejęć flag dostaje nagrodę czyli jakiś nieśmiertelnik.

Ostatnio był ten chyba drugi od lewej.

Opublikowano

Oke wielkie dzieki. Teraz rozumiem ze te dogtag'i sa z konkursow. Chyba do zamkniecia ;)

Opublikowano

Nie tylko, niektóre zdobywamy poprzez konkursy, niektóre za osiągi w grze, za pakiet spec act, niektóre za oferty specjalne, a jeszcze inne tak o ;D. Co do tematu pierwsze 3 z konkursu, a ostatni każdy dostał przy wyjściu close quaters.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...