Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]HexanaMt2

lukasz22212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak wlasnie widzicie zrobilem dyskusje na temat servera hamchi HexanaMt2 .

Pyt 1 . Dlaczego na temat HexanaMt2? Odp : Bo admin to 8 latek ss ----> http://screenshooter.net/8437091/ejvkopp

Pyt 2 . Dlaczego admin banuje bez powodu? Odp : Bo bylem top 1 na servie i jak zobaczycie w ss on mnie oskarza o obraze a nic takiego nie bylo napisalem tylko prawde ze on ma 8 lat ss -----> http://screenshooter.net/8437091/rpysrai

Pyt 3 . Po co napisalem taki temat ? Bo nie chcialem zebyscie weszli na server i zaczeli gry od wyzywania was od dzieci i chujow i nwm czego jeszcze .

Nie polecam zbytnio servera bo [HA]xApollox jest tam head adminem i zalozycielem i ma 8 lat .

[HA]Hannibal jest spoko on pewnie ma 17 + . Polecal bym jego server gdyby nie xApollox

Dziekuje za uwage .

50 POSTOW = ZALICZONE !!!!

100 POSTOW = NIE ZALICZONE

150 POSTOW = NIE ZALICZONE

200 POSTOW = NIE ZALICZONE

250 POSTOW = NIE ZALICZONE

Opublikowano

O nie ! dostałeś bana co teraz zrobisz? To straszne wyjdź może z domu ale zmień serwer.. Po co grasz na serwerze jakiegoś 8 latka?

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

Opublikowano

Nie gram tylko mowie zebyscie nie grali i juz dawno tam nie gram ale szkoda mi stracic eq wole komus dac

.

Opublikowano

Po jego orto widac ile ma lat . wyglonda ? looooooooool nawet skype boi sie podac . I jeszcze mi grozi ze jak nie usune tematu z mpc to mnie nie odbanuje . Lol mi goscia mysli ze sie go boje i mi zal eq stracic . to jest server pvp wiéc eq moge zrobic latwo .

Opublikowano

Dla Waszej wiadomości istnieje takie coś jak dysortografia, więc nie ma co oceniać po piśmie człowieka ;]

Zapraszam na stronę www.pajacyk.pl tak mało trzeba, a tak bardzo pomaga ;)

Opublikowano

[19:35:15]

e Admin : pobierałem klient pobrało 98% i wyskoczył Błąd a teraz nie moge pobrać bo ciągle jest błąd ...

[19:36:55]

Nie olewaj kur** graczy do jasne chol**

[19:37:09] [25.92.7.144 - [HA]xApollox SERVER ON!!!]

on jest

[19:37:18]

e Admin : pobierałem klient pobrało 98% i wyskoczył Błąd a teraz nie moge pobrać bo ciągle jest błąd ...

[19:38:34]

zrobisz coś z tym klientem ? czy masz to głęboko w czterech literach ?

i co ? i nadal nie odpisał. z tym adminem jest coś nie tak

Opublikowano

Dla Waszej wiadomości istnieje takie coś jak dysortografia, więc nie ma co oceniać po piśmie człowieka ;]

Ale on powiedzial ze nie poda skype , czyli ze ma 8 lat . Znam takie dzieci jak on i wiem kiedy piszá prawde a kiedy klamiá.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...