Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] BF BAD COMPANY 2

TheDominik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP Origin :>

Wydaje mi się, że będą już one odblokowane. Są to chyba 4 ulepszone bronie, np. M95 dla snajpera (zmiana wyglądu, przy tym kamuflażu i poprawa np. mniejszy odrzut. Ale nie wiem ile on tam kosztuje, jak 20zł+ to nie polecam. Szkoda pieniędzy, nie da ci to przewagi na polu bitwy :>

PC: CPU: Intel Core2Duo E8400 3.0GHz, MOBO: Asus P5Q SE, RAM: Kingstone 2x2GB DDR2 800MHz, Zasilacz: Chieftec GPA-500S8 500W, Obudowa: SuperCase SK337, GPU: Asus Radeon HD 6670 1GB GDDR5, HDD: Samsung 500GB

Laptop: ASUS A555L

Opublikowano

Tak, kupując ten dodatek przy wyborze klasy pokażą Ci się 4 nowe szturm+, inżynier+, medyk+ i zwiad+ i 4 nowe bronie do każdej z klas M16A2 SA, MG3 SA, UMP45 SA i M95 SA wyborowy bronie są dostępne od razu.

Opublikowano

@up dzięki bo mnie ciągle 50lv dodają a ja z tymi słabymi biegam jak mnie to wkurza poza tym to jest za 9zł panowie.

nie obsługuje mi karty maestro co zrobic? to ta z PKO

I mam 1lv i od razu je będę mógł ubrać bez expa?

Opublikowano

Wydaje mi się że tak ale nie jestem na 100% pewien, ale z tego co pamiętam jak tworzyłem drugiego żołnierza to były od razu dostępne.

Co do kary Ci nie pomogę :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...