Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]telefon brać proszę o pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć mam do wyboru HTC Sensation XL , Samsung galaxy s2 , Samsung galaxy note który polecacie wybrać? Chce żeby nie zamulał , będę uzywał go do GG , skype , pare gier..

będą lajki za opisanie czemu akurat ten telefon.

ExTibia- without rang .. ; s ;s;s;s;s;s;s;s;s;s;;s;s;s

Opublikowano

Galaxy S2 albo HTC Sensation XL. Porównaj sobie parametry tych telefonów i zdecyduj który dla ciebie lepszy.

Galaxy Note to bardziej tablet niż telefon.

Nie warto kupować tak dużych telefonów, chyba że masz duże ręce i kieszenie.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

a jakie byś polecił telefony jeszcze podobne do tych parametrami

Opublikowano

Cena tak do 1000 zł , chciałbym aby miał przybliżone do tego htc , sgs2

Opublikowano

Sony Xperia S

LG Swift 4X HD P880

Te telefony kosztują jakieś 1400, ale galaxy s3 i tamto htc co podałeś na górze są w podobnej cenie. A te telefony co tu wyżej podałem mają podobne parametry. Podobnych telefonów z takimi parametrami nie znajdziesz poniżej tysiąca.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jednak niestety będę musiał wybierać pomiędzy tymi 3 telefonami co podałem , możecie powiedzieć który będzie najlepszy ? I będzie dostawał akutalizacje np andka dłuzej niz poprzednik ? Ja mysle nad htc sensation XL

Dodam że mogę jeszczę wziąśc HTC one X

Opublikowano

SORRY mogę jednie wziąśc HTC SENSATION XL albo HTC ONE X bo biorę na abonament który będzie lepszy ?

Opublikowano

HTC One X lepszy procesor, więcej ramu lepsza rozdzielczość ogólnie, wszystkiego więcej i lepiej oprócz wymiarów ekranu.

Opublikowano

Cześć mam do wyboru HTC Sensation XL , Samsung galaxy s2 , Samsung galaxy note który polecacie wybrać? Chce żeby nie zamulał , będę uzywał go do GG , skype , pare gier..

będą lajki za opisanie czemu akurat ten telefon.

Z tych trzech wzięłabym HTC Sensation XL, a później S2. Note mimo, że naprawdę fajny to jest po prostu ZA WIELKI jak na telefon i mi bardziej pod tablet pasuje. A skoro masz budżet 1000 zł. i możesz wziąć coś innego to polecam jeszcze HTC One X (jakiż on jest cudny <3) albo SG3 (za 1000 zł znajdziesz spokojnie). Ewentualnie Nokię Lumię 820, bo 900/920 raczej nie kupisz. Myślę, że musisz sam sprawdzić specyfikację i porównać co Ci najbardziej odpowiada, bo my za Ciebie nie zadecydujemy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...