Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hostingi(Tanie)

patrykgraca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam taniego hostingu minecraft ponieważ chciałbym stworzyć serwer 10 slotów z whitelist taki survival ale nie wiem gdzie kupić :) gameserv mi się wydaje dobre,ownserver wydam max 31 zł na serwer

Opublikowano

polecam ci gameserv.pl jest tam mnostwo promocji i tani hositng bodajze 1,80zl za slot tutaj masz info

Dla każdego slota przewidujemy 64MB RAMu co w przeliczeniu daję 640MB RAM dla 10 slotów co zapewniaznakomitą jakość działania serwera, dodatkowo przy zamówieniu minimalna ilość slotów wynosi 10, natomiast maksymalna ilość slotów wynosi 80.

http://gameserv.pl/index.php?strona=promocja4

Opublikowano

@2up

Nie pierdziel głupot bo prawie każdy ci powie że Craftserve jest najlepszym.Ale szanuje twoje zdanie i wiem że tam pisze "według mnie"

tumblr_n0ma3n8fLx1smbf1ao1_400.gif

Opublikowano

31zł? Idz na craftserve ! - Administracja super wyjaśnia wszystko ,ceny super,Ram 1g na 10 slotów,mumble za free ,Mysql , Itemshop

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

@2up

Nie pierdziel głupot bo prawie każdy ci powie że Craftserve jest najlepszym.Ale szanuje twoje zdanie i wiem że tam pisze "według mnie"

Ty potrafisz czytać ze zrozumieniem? Napisałem najlepsze CraftServe.pl i FiberHost...

Dobre są też dedyki/VPS, ale to na większe serwery. ;)

5465845486.png

Opublikowano

Bierz na craftserve.pl.

+ Za 25zł masz 1GB RAM

+ Dyski SSD

+ Szybka oraz doświadczona obsługa

+ Dynamiczna mapa

+ Darmowa domena nazwa.csrv.pl

+ Item-Shop

+ Manager pluginów

+ Autorski panel

Napisz do mnie na PW, a wyślę Ci kod na serwer wooden na 7 dni. :)

Opublikowano

Polecam ci mineserv.eu

Masz tam tanią i stabliną maszynę.

Taki 10 slot kosztuje przelewem 20 zł a sms 44 zł to chyba tanio.

Na innych serwerowniach byś zapłacił więcej.

Opublikowano

Najtańszy jest mineserv.eu, lecz jest jeden też tani a dokładnie: planetaskilla.pl.

MineServ ? 44zł SmS ! Tanio ? Już wolę na ownserver i za 30zł moge kupić 10 slotów ...

//nieregulaminowa sygnatura - reflink

//BR3ND

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...