Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer mc [FB]

KillerThePro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie polecam serwera.

Budowle to jedno wielkie gówno, jak np. ich niby "hotel" który jest kwadratem bez okien i drzwi robiony przez //wand i //set... jak reszta budowli, administrator to mały gówniarz jak i reszta administracji, range budowniczy dostały największe nooby na serwerze które nic nie potrafią budować.

Opublikowano

nie fb tylko full bug ... serwer nieogarneity zrobiony na plaskiej mapce ( mozna wygenerowac plaska z wysokoscia 60...) admin nawet nie potrafi zablokowac sethome na parkourze

WIELKIE NIE dla takiego serwera (robiony tylko pod vipy)

ale i tak zaraz zrobią 20 prezentacji jak to dzieciuchy (sory za 2 posty)

Opublikowano

boze admin 8 lat ortografia ale in obstal bódowniczego tak napisal daje opa komu popadnie budowle to huje jakies pvp nigdze niema niby arena wchodze zadnego pvp lagi dal gm i opa ciagle komus a mi nie da iitemy tak samo jakies dziecko i pierdoli ze to nie jego serv a pisze head admin boze dzieciaku ogarnij sie hotel zbudowny //wand i //set iron

boze swiety klocki i gowna suko

Opublikowano

Tak no najpierw wy się nauczcie pisać a nie. I wy piszecie tylko daj op i gm ,tylko tym spamicie.I oni buduja kurwa i to nie mój kurwa serwer.I nie jestem Head Admin tylko Junior Admin jesteście takimi idiotami ,że jacie pierdole.A i kurwa to nie jest plaski teren tylko żeby robić budowle wy miacie po 5lat i tylko spamicie tymi gównami.

Jest kurwa /warp las /warp kopalnia ale wy kurwa zapomniałem ,że wy czytać nie umniecie.Typek pisał ,że "Zrób nam range na forum budowniczy" ,a wy już odrazu daj mi budowniczego ,op i gm.Najpier to nie wasza sprawa czy daje komuś rzeczy czy nie."Daj obsydian i zapalniczke zrobie nether" ,a ty odrazu czemu mi nie dałeś rzeczy mu dajesz ,a mi nie.A i niewiedziałem jak ustawić żeby sie niedało używać sethome dlatego ,że nie grałem juz 1rok to niepamientam wszystkich komend.I nie jestem takim maniakiem jak wy .że lubicie kwadratowe życie.Leprze od tego jest lol albo cs wy nawet niewiecie co to jest więc...

Opublikowano

serwer beznadziejny ja pisze do admina ze brzydko wygladaja budynki z .//set a ten "ban" kultura serwera hah xD

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...