Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Android - Telefon dla mnie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, za jakieś 10 dni kończy się umowa, a ja dalej nie wiem jaki telefon wybrać, wymagania to 'ANDROID', WI-FI, Procek żeby się gry nie cieły (minecraft etc), i dobre, wygodne surfowanie po internecie. Cena do tysiąca złotych.

Opublikowano

Siemka, za jakieś 10 dni kończy się umowa, a ja dalej nie wiem jaki telefon wybrać, wymagania to 'ANDROID', WI-FI, Procek żeby się gry nie cieły (minecraft etc), i dobre, wygodne surfowanie po internecie. Cena do tysiąca złotych.

OCZYWISCIE! MAMUSIA KUPI NOWY TELEONIK Z "ANDROID" I BEDZIE MAJNKRAFT!! :D :D: D GODZINY ZABAWY I BUDOWANIA BEZSENSOWNYCH BLOKÓW, A STUDIOWAC BEDZIESZ ARCHITEKTURE? wildfire S ma wifi, angry birdsy sie tną na tym a cena do tysiaca zlotych :D prosze bardzo

Opublikowano

Mini 2 nie bierz nawet,gówno jakich mało.

Ace advenced na allegro za 9'stów wyrwiesz.

Przeczytaj do końca temat i dopiero odpowiadaj....

Opublikowano

weż sobie Sony Ericsson Live witch walkmen wt19i

dlaczego ?

andoid 4.0.4 , Procek 816 Mgz 516 ram , 2 Glośniki , Wifi , Multitauch , i inne dobre bajery

ja aktualnie gram na nim w gry na psx i ps2 i spełnia się swietnie

Cena w komisie z całym zestawem używany bez rys 600 zł

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Procek 816Mgz? Po pierwsze to 1GHz... Multitouch...

Ten telefon kosztuje 400-500zł nowy, a ty używany kupiłeś za 600zł, ok.

Ja jestem dalej za SGS2/LG 4XHD, skoro masz tysiąc to nie patrz na low-endowe modele, na myśli mam LG L5 (rozdzielczość zjebana), podobnie z tym huaweiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...