Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ten dział nie służy do odwoływania się

Mateq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

4bw1r.png

A ja głupi myślałem, że trzeba linki dawać w opisie warna. :|

Gdzie ten link?

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Nie ma tam mojego posta. : (

btw. Czemu moja sygna została usunięta jako nieregulaminowa, skoro była identyczna jak teraz? 179px.

@edit

Nigdzie zapisu dotyczącego gifów w sygnaturach nie widzę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Skopiuj adres tego linka i zobacz jak wygląda.

Powinien wyglądać tak:

http://www.mpcforum.pl/topic/776291-minevpr-minevprunban/#entry5678871

Edit: Nie można mieć gifów. W sumie moja też jest nieregulaminowa.

lpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.pnglpv4KEF.png

Opublikowano

Edit: Nie można mieć gifów. W sumie moja też jest nieregulaminowa.

Co za popierdolona reguła.

Co do warna, rzecz w tym, że mam kolejkę moderacyjną, pewnie po to, abym nie wychaczył banzorda. No więc jak napiszę coś brzydkiego i niezgodnego z regulaminem, to po prostu nie akceptują mi posta i takim sposobem nie dostaje warna. W tym wypadku sytuacja wygląda tak, że napisałem posta w temacie w zbanowanych, jako, że mam kolejkę to wymagał on akceptacji, a gamus zwarnował mnie za posta, który nie został akceptowany. Chyba nie po to jest kolejka moderacyjna?

Km5iG.png

Opublikowano
Co do warna, rzecz w tym, że mam kolejkę moderacyjną, pewnie po to, abym nie wychaczył banzorda. No więc jak napiszę coś brzydkiego i niezgodnego z regulaminem, to po prostu nie akceptują mi posta i takim sposobem nie dostaje warna. W tym wypadku sytuacja wygląda tak, że napisałem posta w temacie w zbanowanych, jako, że mam kolejkę to wymagał on akceptacji, a gamus zwarnował mnie za posta, który nie został akceptowany. Chyba nie po to jest kolejka moderacyjna?

Chyba masz za duże mniemanie o sobie...

Masz kolejkę moderacyjną nie po to byś nie dostał bana, lecz po to byś nie pisał głupot,( które jakby nie patrzyć psują opinie forum) i nie obrażał użytkowników ( co masz w zwyczaju).

Również to, że masz kolejkę nie znaczy, że nie możesz dostać bana czy warna. Będziesz pisał głupoty, będziesz normalnie dostawał warny, chyba nie myślisz, że ktoś się nad Tobą lituje ? chociaż...

Hejtuj , niczego więcej się nie spodziewam.

Dziękuje dobranoc

394591421101183179764.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...