Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Server. Pomocy nie wiem od czego zaczac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcial bym postawic swoj server na Hamachi tylko nie wiam jak to zrobic poniewaz chcem sobie pograc z kolega. Scagalem 'Tony' plikow z 'publikacji serverow' i jedynie dostawalem jakies pliki bezuzyteczne nie wiem skad scagnac 'starter servera' konsola czy jak by to nazwac i nie wiem jak potem w to wejsc nie ma nie bylo tam zadnych plikow '.exe'. prosze o pomoc czy moze kros zrobic dla mnie taka paczka ze poprostu bedzie tam wszystko a nie same pluginy, czy nie wiem czy tam co kolwiek bylo w tych paczkach. Prosze o paczke w ktorej jest wszystko razem z Metinem starterami itp. bo nie ogarniam za bardzo i jak by ktos jeszcze mi to w krotki sposob wytlomaczyl jak to dziala. Tak samo czytalem te wszystkie 'Wypociny; ktore inni pisza jak zrobic server ale zabardzo tez nie ogarniam moze mi ktos wyslac film na Utube oraz jakies linki do downloada 'Pelnych paczek' servera chamachi ? Z gory dziekuje.

Opublikowano

xD

Publikacje serwerów to publikowanie swoich i zagranicznych serwerow dedykowanych , no-hamachi i hamachi.

Rob zgodnie z tym :

http://www.mpcforum.pl/topic/501837-mega-tutorial-serwer-metin2-od-podstaw-na-32-i-64-bitowym-freebsd-82/

Postępuj z hamachi

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...