Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Bugi na PandorzaMT2 - poradnik na darmowe SM i na wejscie smoka bez kretych.

Yuiioer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Slowem wstepu - gralem na tym serwerze jakies 2 miesiace temu. Wbilem 250 lvl, expiac od 147 na bocie do konca gry. Administracja na ten serwer ma totalnie wyjebane, nie ma tutaj banow, bo kazdy ss jest podrobiony,a kazde demko przerobione.

a administrator temu forum nijaki salamander kloci sie na czacie z 12 letnimi dziecmi .

Z takiej okazji,ze mi sie nudzi, a na tym serwerze jest burdel, to zdradze wam 2 sposoby:

1. Bugowanie smoczych monet.

Polega on na zapchaniu sobie losami ze smoka item shopu aby nie bylo tam miejsca i losowaniu na strone monet.

- zapelniamy 45 losami u dozorcy caly itemshop

- gdy juz zapelnilismy to oddajemy powiedzmy 5 losow do straznika wsi.

- krecimy kolem na stronke

- losujemy i nie wyskoczy nam,ze nie mamy miejsca w is, lecz wylosujemy jakis przedmiot, ktory i tam nie dojdzie do item shopu u dozorcy, bo jest pelen.

tak wiec krecimy ciagle kolem (polecam otwierac pelno kart w przegladarce) i czekamy az wylosujemy monety. monety zawsze dojda, a inne rzeczy nie.

jesli wylosujemy 100 monet, zabierze nam 1 los.

Podsumowujac: gdy juz mamy caly zapelniony is 1 los = 100 monet. Przy 10 losach mamy 1k monet.

Na pewno czesc z Was zna ten sposob,ale jak ktos nie zna to polecam, po co ladowac administracji w portfel, jak za darmo monety miec monety?

2. Wchodzenie na smoka bez kretych kluczy.

Potrzeba tutaj 2 konta aby zalozyc PT oraz moda,ktorego ma 80% pandory, mozna go pobrac na www.metin2mod.tk.

Nastepnie logujemy 2 konta na wojne gildi (u teleportera jest teleport, w pierscieniu go nie ma).

Robimy tam PT, liderem ma być nie ta osoba co będziemy bić smoka, lecz ta druga.

Następnie wchodzimy za 5 krętych kluczy w av2 do komnaty przed smokiem jedną i drugą postacią. Razem stracimy 10 kluczy na xxx smoków.

Druga postac wylogowujemy,a swoja idziemy na smoka.

Pod koniec bicia smoka logujemy te 2 konto i gdy juz ubijemy na 1 koncie smoka, to teleportujemy sie przez moda do komnaty przed smoka kolo tej surki.

Nastepnie logamy 2 postac, wchodzimy pierwsza, konczymy bic smoka, logujemy druga, teleportujemy sie przez moda do drugiej, logamy druga i bijemy smoka.

Na modzie bijac na /attacksel i sh ustawiajac wartosc na 600 moim ninja ze skrzydelkami sr 56 i calym eq 250/15 bilem smoka jakies 15 sekund.

Dziennie szlo zarobic 50kkk z palcem w nosie. Polecam na smoka chodzic bez rekawicy, poniewaz wtedy gorzej leca losy.

ZA BUGOWANIE SM NIE MA ŻADNEGO BANA TAK JAK PISZE PSEUDO-ADMINISTRACJA z pandory. PISZĄ TAK TYLKO,ABY HAJSU NIE STRACIĆ, BO TYLKO TO IM W GŁOWIE.

To na tyle.

Jak ktos na pytania to walic pw lub tutaj pisac, chetnie odpowiem i pomoge.

Opublikowano

tzn sie wchodzisz 2 postaciami do komnaty tej przed smokiem co jest ten surka. tam jestes w pt z 2 kontem. na wejscie 2 kont stracisz 10 kretych.

jedna z nich wchodzisz,a druga przed wejsciem logasz. gdy konczysz bic smoka logujesz ta druga postac co logles, teleportujesz nia postac ta co ubiles smoka, potem logasz znow ta ktora sluzy do teleportowania i wchodzisz na smoka dalej.

Opublikowano

Po ubiciu smoka tą postacią 1 teleportuje do postaci 2 wchodze na smoka postacią 1 i mnie wywala do m1 za każdym razem

zrob tak jak pisalem. wejdz dwoma postaciami za krete do tej komnaty przed surke bezposrednio przed smokeim i wtedy druga logasz a pierwsza na smoka idziesz. i nigdy wywalac juz nie bedzie.

bo jak jedna sie wejdzie za krete, a druga nie to wywala nie po kilku smokach.

Opublikowano

Robie tak:

1. robie sb pt (jeżeli to ważne to wszystko odbywa sie na ch3) na mapie wojna królestw (buff lider; ninja bijący smoka)

2. Wbijam za kręte dwiema postaciami do komnaty przed smokiem.

3. logam buffa i wbijam ninja na smoka.

4.tuż przed ubiciem smoka loguje buffa

5. zabijam smoka ninja i przywoluje ninje do buffa

6. logam buffa, wchodze ninja na smoka i na sekunde sie pojawiam i od razu wywala mnie do m1.

Mam nadzieję że powiesz co robię źle :P

Opublikowano

wejdz 2 postaciami za krete na tym samym ch. najlepiej ch1 bo tam kazde ch i tak sie lacza.

sproboj pt jeszcze zrobic przed ta komnata smoka,a nie na wojnie krolestw.

nie powinno wywalac juz. mnie wywalalo tylko gdy jedna za krete wlazilem, a druga tepalem z wojny krolestw.

Opublikowano

nie ma znaczenia,ale logowanie nie raz szwankuje i po jakies nie calej minucie po ubicie smoka wiem ze wywala do m1, wiec lepiej abys bufa szybciej zaczal logowac, chociaz to bez roznicy.

Opublikowano

nie działają już te bugi

bug z sm dziala na 101% do dzis. nie wiesz to nie siej zametu.

nie wiem jak teraz ze smokiem. jak moze to niech ktos jeszcze sprawdzi.

Opublikowano

bug z sm dziala na 101% do dzis. nie wiesz to nie siej zametu.

nie wiem jak teraz ze smokiem. jak moze to niech ktos jeszcze sprawdzi.

no nie działa ... sprawdz sobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...