Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prezent na mikołajki/święta...

Euclys

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejo. Niedługo mikołajki no i święta. Nie wiem co kupić mojemu siostrzeńcowi... Skończył jakiś miesiąc, albo dwa temu roczek... Co byście poradzili kupić dla takiego małego brzdąca ?

Opublikowano

Tak jak 2xup pisal jakeigos misia, moze jakies ubranka typu spioszki. A moze zabawki interaktywne czy cóś

Opublikowano
A moze zabawki interaktywne czy cóś

http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=2751976273&ars_source=ars&ars_socket_id=6&ars_rule_id=8

Tanio.

Opublikowano

Najlpiej mu jakąś zabawkę kupić, długo się na pewno będzie bawić i może na starsze lata jak nie zgubi to zostanie pamiątka z dzieciństwa ;)

Opublikowano

Może lego?

Za mały na lego dobry kolego. Chcesz żeby się klockami udławił?

Mięciutkiego, futrzanego misia lub ubranko - nic innego. Tylko, żadne zabawki zawierające drobne elementy oraz słabo wykonane pluszaki, aby im nic nie powyrywał ze środka, bo ryzyko zadławienia jest duże u takich brzdąców.

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano

Małe dzieci lubią szperać ściskać itp :) Kup mu książkę dla małych dzieci oraz jakiegoś misia pluszowego, który wydaje dźwięki spodoba mu się :)

2iw0ill.jpg

More than Passion !

Opublikowano

Ja bym poświęcił te 50 zł i kupił mu takiego ogromniastego misia, ja kupiłem siostrze jak miała 2 a teraz ma 5 i nadal ma radochę.

tumblr_static_2zxpp8w2q604o80sswoo84s84.

Opublikowano

Takie małe dziecko to się ze wszystkiego ucieszy. ;) Najlepiej będzie jakąś zabawkę, ale taką bezpieczną jak na jego wiek. Bo przecież takie maluchy uwielbiają wszystko jeść. ;f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...