Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FusionCraft (factions, mcMMO i inne)-(Lagi Naprawione chyba :D wejdz przetestuj)

NerooPLL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pogralem troszke - Kolega mi dal zelazne eq i kilof oraz miecz diamentowe + 9 diamentów...

Delta225 czy jakoś tak tepnol mnie do gildi dal moda wywalil i zabil - a ja go zajechalem diax miecz Ostrość 1 -_-

Jeden pojebany hardcor który dostał 50 like'ów za 2 posty

Opublikowano

Pogralem troszke - Kolega mi dal zelazne eq i kilof oraz miecz diamentowe + 9 diamentów...

Delta225 czy jakoś tak tepnol mnie do gildi dal moda wywalil i zabil - a ja go zajechalem diax miecz Ostrość 1 -_-

ładnieee :D kup se lvl fusioncraft.MPCForum.plsklep.php i bedziesz mial ost 5 :D se enchantniesz ;p

creepercw.png

Dajcie troche % w dół :]

Opublikowano

NIE POLECAM SERWERA MAM NICK MR SMIGOL I ADMIN EXCESIVE DAWAL MI EQ PROT 4 I OSTROSC V ZAKLETY OGIEN II I PRO ZŁOTE JABŁKA !! MAM NAWET SS DLA DOWODÓW !

Opublikowano

uuuu nieładnie juz z nim gadam i sprostuje to!! a tymczasem wroc na server. Kazde info od nas to krok do udoskonalenia serwera juz to naprawiam!! wczoraj robilismy czystki w gildiach i usunelismy eq dane przez jednego typa... tak wiec naprawione :D i eventy ogarniete

creepercw.png

Dajcie troche % w dół :]

Opublikowano

Odświeżamy temat co 24h A NIE CO 10-60min. Co do serwera, zapowiada się nawet nawet, może wbije ! ;).

ZceIUCf.gif

"You are not my friend, you are my brother, my friend" ~PashaBiceps

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...