Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Pytanie dotyczące GP

Rasowy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Eloo :P .

Posiadam jak narazie 108K GP i moje pytanie .

Z tego co mi wiadomo ,że z określonych dni robi się perm o.O

Wczoraj grając ft wyskoczyło ,że ktoś tam miał / przedłużył

PP-19 na 999dni .

I jeżeli będę miał na 999dni to mi się zrobi perm ?

jeżeli tak to polecacie coś kupić za te 108k GP i uzbierać na 999dni ?

o ile jest taka możliwość :P ( jeżeli nie to czekać na święta ? ) . Z góry thx :P

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Musisz kupić reneval kity za nx by przedłużyć broń. Zwykle jest to 1/7/30/90 dni, bardzo rzadko trafiają się permy. Bronie za gp na perma będą możliwe w święta ale nexon jeszcze nic o tym nie mówił więc nie możemy o tym nic powiedzieć w 100%. Perm robi się z broni którą masz na ok. 1300 dni czy jakoś tak to było :O

Opublikowano

Kiedyś było tak że można było kupić item na 3650 dni jakoś i miałeś paerma. Teraz tego nie ma i na chwile obecną nie da sie mieć czegoś na perma za gp

674071459604241683421.gif

Opublikowano

na 1300 dni ? :O

a czasem nie zmienili ,że na 999dni ?? ;x

Mówię, że to 999 dni to inaczej perm zrobiony przez reneval kit za nx. Teraz nie wiem jak jest z tymi permami, może i up ma racje :> Pozostaje czekać na permy od razu do kupienia :)

Opublikowano

nie ma tak latwo np Pba mial sop moda do 2016 .... czyli troche wiecej niz 999 dni chyba od bodajze 2011 tylko z renewali 999 to Perm

Opublikowano

3650 - perm ;p mam znajomeo ktory ma gold ninjato z nemexisa na perma - bez spamu ma on goa

Nie ma na perma tylko ma na określoną ilość dni.

Kiedyś jak się miało 3650 dni zmieniało się na perm'a ale to nie jest prawdziwy i tak perm, bo jak ubyło o 1 dzień i znów wskakuje 3649 dni. Teraz już takiej możliwości nie ma tylko dalej będą liczony dni tzn. 3800 4000 itd.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...