Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.4.5] [P] [S] [24/7] Classical Survival - Unikalny serwer Survival w stylu Singleplayer

ASSHunterz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ciemne.png

Witam. Mam przyjemność zaprosić na serwer Survival. Jedyny taki na tym portalu serwer dla graczy Premium. Serwer jest unikalny wśród innych i przygotowany ściśle przykładając uwagę jedynie na tryb Survival: najpopularniejszy i najbardziej lubiany w Minecraft.

Stąd nasza i propozycja dla Ciebie - Classical Survival. Zaprezentujemy najbardziej konserwatywne podejście do działania serwera: nie będzie tutaj zarabiania, jakichkolwiek aren, sztywnych frakcji. Siła Minecrafta tkwi w tym co Mojang już zaprezentował i to postaramy się w jak najlepszy sposób podkreślić (np: achievementy). Klimatem odwzorowujący doskonale znany Wam tryb SinglePlayer, przez przyzmat gry MultiPlayer.

Grę rozpoczniemy krótkim wprowadzeniem, po czym zostaniemy rzuceni do dziewiczego świata, gdzie będziemy tylko My. Graj bez ograniczeń z pełnymi swobodami. Ograniczymy działalność grieferów, ponieważ tacy na pewno się znajdą. Jedyną rzeczą z która będzie można się nie zgodzić to możliwość własnoręcznego zabezpieczenia małego terenu na krótki czas przed zniszczeniem. Spowoduje to, że gracze wyjdą z ukrycia, zatem wyjdzie to tylko na dobre.

Typ serwera: Survival

Sloty: 50

Autoryzacja: Premium

Potwory, zwierzęta - nie muszę tłumaczyć smile.png

IP: mc.zone4play.pl:44444

Pluginy: AuthMe, Essentials etc.

Administracja: ASSHunterz, PS. poszukuję administracji, podania proszę składać na naszym forum

Dane techniczne: Kimsufi, w pełni wolny od lagów, 4GB, statystyki graczy poprzez www

Płatne funkcje: w przyszłości dostępne

Otwarcie serwera planowane jest na nadchodzącą sobotę, bądź niedzielę - 1/2 grudnia, zaś wstępnie testy z graczami już w piątek na które można się zapisać na forum.

Macie jakieś spostrzeżenia?? Piszcie !!!

WOW !!! Serwer otwarty!! Spróbujesz?? EverCraft

ASSHunterz.png

Opublikowano

Bardzo fajnie Podoba mi się ,będę napewno czasami pogrywał :)

Ps.Nie zauważyłem że mam PostMarkera :O

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Opublikowano

czytaj - jesteśmy zbyt leniwi aby dać wam normalny serwer survival dlatego wciśniemy wam kit, że jest on unikalny, jedyny w swym rodzaju.

Minecraft od dawna jest grą wybrakowaną z dziesiątkami bugów. Chociaż najbardziej razi mnie to, że wasze umiejętność co do pluginów (a raczej ich brak) usprawiedliwiacie tym, że tak jest najlepiej...

Ogólnie w Minecrafta nie opłaca się grać, stówa za takie coś ? Dzięki, wole Far Cry 3...

Opublikowano

czytaj - jesteśmy zbyt leniwi aby dać wam normalny serwer survival dlatego wciśniemy wam kit, że jest on unikalny, jedyny w swym rodzaju.

Minecraft od dawna jest grą wybrakowaną z dziesiątkami bugów. Chociaż najbardziej razi mnie to, że wasze umiejętność co do pluginów (a raczej ich brak) usprawiedliwiacie tym, że tak jest najlepiej...

Ogólnie w Minecrafta nie opłaca się grać, stówa za takie coś ? Dzięki, wole Far Cry 3...

Przykro mi z twojego powodu :( To bardzo smutne...

Nie sztuką jest uruchomić serwer z 40 pluginami, który nie ma żadnej koncepcji, ani ambicji.

WOW !!! Serwer otwarty!! Spróbujesz?? EverCraft

ASSHunterz.png

Opublikowano

Czemu jest premium i authme ?

@UP Powinno byc same serwery premium , bo jak nie masz to "Kradniesz"

Dodaj : pucza

Pozdro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...