Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Nie działające logowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Postanowiłem założyć swój własny serwer na plikach 2010, te z kaszanka.pl

Serwer postawiony za pomocą virtualBoxa oraz EasyVPN.

I już na starcie pojawiły się problemy, mianowicie gdy chcę wejść do gry pokazuje mi się napis "Zostaniesz połączony z serwerem" i nie zmienia on się. Sprawdziłem pongi- na serwerze i w cliencie są takie same 0123456789abcdef

serverinfo.py zrobiłem dobrze oraz podmieniłem w roocie.

Wszystkie porty są odblokowane i każdy świeci się na zielono.

Macie jakiś pomysł na to?

PS. Zauważyłem, że nie mogę wejść do navicata, po kliknięciu connect pokazuje się napis: 1045 access denied for user 'root'@'tu jest moje ip z evpn'(using password:YES)

Dodam, że hasło jest na 100% dobre, port 3306 włączony, końcówka .100

Pozdrawiam i liczę na pomoc

Opublikowano

W sprawie MYSQL , czy przed zalogowaniem do MYSQL wpisywałeś /etc/rc.d/netif restart? Jeśli nie to wpisz , poczekaj z 5 minut i wtedy spróbuj się zalogować.

nexi.png

CYTOWAĆ MOJE POSTY, JEŚLI LICZYCIE NA POMOC !!

Opublikowano

@Nexicoll - tak, zrobiłem to teraz i nadal to samo ;)

@boooooo - sysintall jest skonfigurowany, natomiast chmody nie, spróbuję to zrobić i napiszę co i jak ;)

Opublikowano

jesli wyskakuje ci taki błąd w navi to znaczy ze masz złe hasło anie 100 % ooprawne jak psiales znajdz jakies pliki user na mpc wklej i masz all poprawne taki błąd jest takze naplikach by badar .. ;

68888487823051815750.png

Opublikowano

odpal gre, walnij "ps" w konsoli i daj SS

a co do mysql to kurwa Acces denied (angielski sie kłania) + PASSWORD YES - pasy dobre, pamietaj o tej komendzie /etc/rc.d/netif restart i dopiero się loguj.

02605873101564039912.png

ss:

http://scr.hu/1my/dvg8s

co do navi to robię tak cały czas... włączam virtuala, wpisuje passy, wpisuje /etc/rc.d/netif restart a potem /start, nastepnie 1 (wybieram ilosc channeli). Po wejsciu w navi mam wszystko ustawione dobrze (koncowka .100) i cały czas jest ten sam komunikat ;)

Opublikowano

@up

To nic innego jak passy

;)

Sprawdziłem 5x, potem czy nie zamienilo mi sie czasem y na z i odwrotnie i nic nie dało, dobra navi coś pokminie. Bardziej mnie martwi to wejście do gry, Ma ktoś jakiś pomysł?;>

Opublikowano

po screenie widac ze nie odpala ci ch99 sprobuj odpalic je recznie

a co do bazy to moze zmieniles haslo i zapomniales ze to zrobiles (oczywiscie czysto hipotetycznie) bo jest to blad z nieprawidlowym haslem

Obama wie, co robisz!!!
131894.jpg                                                                                                                                                    4906167742.png

LTE Play Opole

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...