Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Porada

Mcc1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc mam czasami taki problem ze wejde zagram chwile i zaczyna mi nie isc nic nie moge ubic padam jak noobek normalnie mi idzie unby wchodza normalnie ale trafi taki dzien ze totalny brak skila macie jakies sposoby zeby lepiej sie gralo?

Opublikowano

Może po pierwsze zmień w ustawieniach klawisze wedle własnego upodobania i przydatności, tak żeby fajnie się grało :) Po drugie nie graj mapek 'jak się trafi' tylko te, które najbardziej lubisz ^^ No i graj na dużą liczbę graczy, z elitem i najlepiej na serwerze alpha ;D

Opublikowano

Wy mnie nie rozumiecie ja dobrze gram mam ponad 1lt tylko czasami mi tak nie idzie poprostu nic ubić nie mogę a kd mam 1.18 więc nie jestem począkującym

Opublikowano

Idź na delta jeśli masz kd poniżej 0.90, poćwicz z osobami które też nie są zbyt dobre w tą grę lub na winchesterze jeśli masz początkowe rangi :) Jednak lepiej grać na Delcie, ponieważ na winchesterze roi się od hackerów :>

Opublikowano

Ja pierdole skoro kolega mowi ze ma 1lt i k/d 1.18 to jak ma isc na delte lub winchester. Pomyslcie troche ....

Ja bym ci poradzil tak :

Wchodzisz na Ca gra ci sie fajnie grasz dalej.

Wchodzisz na Ca gra ci sie nie fajnie pierdolisz Nexona i wbijasz na nastepny dzien ;)

Jak odpuscisz sobie jeden dzien skilla ci nie ubedzie ;)

Pozdro mysle ze pomoglem :D Jak tak trzasnij + xD

Opublikowano

Tez tak z czasu mam i mimo ze mam wyzsze kd i rank niz ty to nic kompletnie nie wychodzi-chodzby ostatnio od 2 tygodni fatalnie mi sie gra.

Wina moze byc tez to ze ostatnio kazdy gracz dostal lepsze giwery z eventu-myst i uniformy z wczesniejszego. Mam juz to nie pierwszy raz i to zawsze mija i potem gra sie mi jak nalezy.

pozd. i na pohybel haksom

Opublikowano

Ja mam tak od zawsze mam taki dzień że nie ma na mnie ujaaaaaaaaaaaa a jest taki że jadą mnie lowki którę strzela byle gdzie i padnę ;)

Opublikowano

Odpoczynek to jedyna rada jestes zbyt zmeczony juz :D odpocznij sobie od CA z 2 tygodnie najlepiej grajac w Cs'a a potem wróć do gry :D

Opublikowano

Wy mnie nie rozumiecie ja dobrze gram mam ponad 1lt tylko czasami mi tak nie idzie poprostu nic ubić nie mogę a kd mam 1.18 więc nie jestem począkującym

Nie każdy gra dobrze w CA nawet po jakimś okresie...

Opublikowano

Piwko lub 2 dobra rzecz pomaga ale też sobię odpocznę od CA do weekendu napenwo mi to dobrze zrobi a skilla nie ubędzie

Opublikowano

Jeśli chcesz toche nabić killi i nie padać zbyt to założ jakies smg troche nadów i na deathrooma. Jak ci się uda wbić na spawn obrzucać ich granatami to spokojnie ci ultra poleci. Ew idź trenować na recrules tylko bez super solidersów.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Jeśli chcesz toche nabić killi i nie padać zbyt to założ jakies smg troche nadów i na deathrooma. Jak ci się uda wbić na spawn obrzucać ich granatami to spokojnie ci ultra poleci. Ew idź trenować na recrules tylko bez super solidersów.

Przecież na rec rules jest w ch*ja hackerów ;)

Bywalec
Opublikowano

Ja też czasami tak mam.

Wystarczy wyłączyć grę i zrobić godzinkę przerwy na papierosa czy coś :P

Ja osobiście albo idę zapalić, albo zrobić godzinkę drzemki jeśli jest to w ciagu dnia :P

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...