Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Warz a ten laptop

Nikodem2212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Weszło by WarZ na tym laptopie : Asus NX90

Procesor Intel Core i7 720QM Ekran 18,4", podświetlenie LED Karta graficzna Nvidia GeForce GT 335M, 1 GB VRAM Pamięć RAM 8 GB DDR3

hohohehehohohihihehehohohuhu

Opublikowano

nie nie wejdzie do puki nie zainstalujesz , na tym super wypasionym badziewiu

po cholerę się pytać, ale jak widać ty nawet wymagań gry nie potrafisz przeczytać i zrozumieć że przekracza laptop minimum

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Jako tako by poszło, ale ocena tego laptopa, to po prostu żal dupę ściska. Taki procesor do takiej karty graficznej... To tak, choćbyś wrzucił do daewoo tico silnik z czołgu T-34.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

wiem, ale słyszałem że ta karta jeszcze jest w miare ok, że należy do w miare wydajnych jeszcze.

ja tam laptopa nie kupowałem, dostałem go od ojca który na laptopach się nie zna.

robem zamiast się wymądrzać znajdź mi OFICJALNE wymagania gry to pogadamy.

widziałem że koleś bfa3 odpalił z nagrywaniem w 30fpsach na podobnym laptopie, myślę że powinno pójść mi WarZ na low i rozdziałce 720p. przekonam się nie dlugo :)

hohohehehohohihihehehohohuhu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...