Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie mi stworzyć zajebisty serwer

Platinum™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, chcę zrobić serwer około 50 slotowy z modami. Moim pomysłem jest to, aby cała rozgrywka toczyła się pod ziemią, bez możliwości wyjścia na powierzchnie. Coś w stylu survivalu. Spawn zrobiło by się na creative (zależy mi na ładnym spawnem, żeby nie odpychał, ale przyciągał graczy swoją epickością. Ale nawet taki serwer może się znudzić. Wiem, że na craftserve dodali nowy dostepny silnik serwera Forge, który umożliwia wgrywanie modów. Moglibyście mi jakoś pomóc? No nie wiem jakąś fabułe wymyśleć, fajne mody itp Coś, żeby gra pod ziemią była jeszcze ciekawsza.

PS. Nie obiecuje, że zrobie 50 slotów, bo mnie za bardzo nie stać. No chyba, że ktoś by mi dał kase w zamian za range administracyjną (ale na razie nie szukam takich osób, proszę tylko napisać w poście czy jesteście tym zainteresowani ew. w przyszłości napisze do was na pw).

Nagrody za pomoc po przez napisanie posta, w którym napiszecie co dodać, co zmienić itp. :

• Ranga vip na serwerze
  • 30 lajków
  • Lub sami coś wymyślcie

Czyli osoba,która pomoże dostanie jedną z powyższych nagród

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...