Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]LOL - Czy istnieją hacki?

Marakonek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Natknąłem się parokrotnie na różne hacki lub generatory na google lub youtube, oraz różnych stronkach np :

Czy One działają? Bo mnie to bardzo ciekawi :)

Opublikowano

Nie, nie działają. Jedyne "hacki" to automatyczne wbijanie refów, ale nie jestem pewny czy jeszcze po updatach działają i zoom hack.

Opublikowano

NIe, żadnych hacków, cheatów, botów czy innego tego typu śmieci do Lola nie ma i nie będzie. Zrozumcie to wreszcie, że do Lola nie da się zrobić obejścia systemu na żadne boty, hacki, darmową kasę czy inne gówno.

Nie, nie działają. Jedyne "hacki" to automatyczne wbijanie refów, ale nie jestem pewny czy jeszcze po updatach działają i zoom hack.

Już chyba zablokowali tego buga.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@up

Boty były są i będą pewnie na wbijanie refków NHC tzw. wiem, że miech temu działał za free, ale po update podobno tylko na płatnej wersji zrobili również update bota, ludzie pisali, że działa, a jak na free teraz jest, nie mam pojęcia, bo już w tym nie siedzę, jak co to na pw mogę dać linka do forum, poczytajcie sobie.

Opublikowano

NIe, żadnych hacków, cheatów, botów czy innego tego typu śmieci do Lola nie ma i nie będzie. Zrozumcie to wreszcie, że do Lola nie da się zrobić obejścia systemu na żadne boty, hacki, darmową kasę czy inne gówno.

Już chyba zablokowali tego buga.

w dupie byłeś gówno widziałeś... po co piszecie coś czego nie możecie poprzeć żadnymi dowodami?

W sieci jest pare botów, hacków jeśli chodzi Wam o zoomhacka - bo innego nie ma. Za to są boty o których funkcjonalności pewnie nawet nie myśleliście.

Nie, nie wrzucę linka/nazwy/chujamuja bo zaraz gimbaza bedzie na tym gownie szalec

Opublikowano

@up ale ty smutny jesteś człowieku :)

Do lola istnieje wiele hacków, takich jak:

BoL (Bot Of Legends) Studio - jego opcje i instrukcje masz w dziale Tutoriale.

LoLNotes - program który pokazuje nam naszych przeciwników zanim jeszcze dołączymy do lobby meczu, dzięki temu szybko możemy sprawdzić czy w teamie mamy feederów czy nie oraz na rankedach zbanować ich najlepszych championów, wybrać swoją ulubioną stronę na mapie oraz mieć first picka na każdym rankedzie!

LoLBot - automatycznie wybiera nam ustalonego championa i w 0.1 sek pisze na chacie na jaką linię idziemy, więc nie spotkacie się już z sytuacją "I said first i go mid" bo to wy będziecie pierwszymi.

NHC Bot - nabijanie refów.

Opublikowano

Wiem że forum HACKI / BOTY / BUGI

ale po jakiego kija hackować lola ? ;d

Nie lepiej wyczwiczyć skilla ? ;]

Nie wiem jak tam wolicie , wiem że był zoomhack i reffy ale już nie działają [ Tak słyszałem nie używałem. ]

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

@up ale ty smutny jesteś człowieku :)

Do lola istnieje wiele hacków, takich jak:

BoL (Bot Of Legends) Studio - jego opcje i instrukcje masz w dziale Tutoriale.

LoLNotes - program który pokazuje nam naszych przeciwników zanim jeszcze dołączymy do lobby meczu, dzięki temu szybko możemy sprawdzić czy w teamie mamy feederów czy nie oraz na rankedach zbanować ich najlepszych championów, wybrać swoją ulubioną stronę na mapie oraz mieć first picka na każdym rankedzie!

LoLBot - automatycznie wybiera nam ustalonego championa i w 0.1 sek pisze na chacie na jaką linię idziemy, więc nie spotkacie się już z sytuacją "I said first i go mid" bo to wy będziecie pierwszymi.

NHC Bot - nabijanie refów.

Jak gimbaza ma boty w tutkach a tu pisza ze ich nie ma to trzeba im jechać, niech szukaja. Nie zalapales ironii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...