Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Elohell.net

iPorki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak założysz konto, to na start masz 20 punktów, tylko nie wiem, jak zdobywać więcej. Chyba za wstawienie obrazka, videa i jak przejdą na główną, to punkty się dostaje, może jakoś tak. Jak się ma odpowiednią ilość punktów, to można dostać free RP i wymienić je do gry.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Punkty dostajesz za:

Zalogowanie się codziennie (5 pkt)

Za obrazek na głównej(nie wiem)

Za prace na koncie artist (2500 ale nw jak to działa)

Eventy(2500 pkt)

Za 2500pkt macie 840rp lecz praktycznie nie ładują te rp na stronie i nie odp na emaile

Opublikowano

Nie wiem czy to jeszcze dziala ale mysle ze tak za zalogowanie dziennie 1pkt. 50pkt za kody na ich fanpage,2500pkt za wstawienie na glowna komiksu, potem punkty wymienia sie na rp

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Nie wiem czy to jeszcze dziala ale mysle ze tak za zalogowanie dziennie 1pkt. 50pkt za kody na ich fanpage,2500pkt za wstawienie na glowna komiksu, potem punkty wymienia sie na rp

Tylko nie wiadomo, czy te RP'ki są jeszcze dostępne.

Za prace na koncie artist (2500 ale nw jak to działa)

Tutaj chodzi głównie o to, że musisz dodawać jakieś swoje prace, których jesteś autorem. Np. jakiś champion narysowany przez Ciebie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

@Up

Jak ktoś nie pracuje, to nie zarobi. A tak, to przynajmniej ma jakieś złudzenie, że może dostać RP.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Na fejsie są aktywni, ale kodów nie wrzucają.

Kiedyś jeden wyłapałem.

Brat jakieś pół roku temu za wrzucanie rysunków z lola dobił te 2.5k punktów i mu wypłacili.

Opublikowano

Czyli chyba już nie wydają kodów za punkty. Ale można spróbować sprawdzić, jak się komuś uda dobić 2.5k pkt.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...