Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Dziwne ikony na pulpicie (winXP)

widomski1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi o to ze za tekstem pod ikonkami ma szary pasek, i to chce usunąć.

Mi pomogło tylko zrobienie nowego użytkownika...

Opublikowano
Klikasz prawym klawiszem na Mój Komputer /Własciwosci/Zaawansowane.

W polu wydajnosc klikasz Ustawienia.Nastepnie wybierasz zakładke Efekty wizualne i w przewijanym polu szukasz i zaznaczasz opcje"Urzyj cieni dla etykiet pulpitu".

I po problemie

Cytat z innego forum, ale chyba robi to samo co powiedziałem wcześniej... Jak to nie pomoże to nie mam pomysłów.

Opublikowano

Panel sterowania -> system -> zaawansowane -> wydajność -> efekty wizualne -> dopasuj dla najlepszego wyglądu

dokładnie to: Użyj cieni dla etykiet ikon pulpitu (musi być zaznaczone jak odznaczysz to będą te cienie)

jeśli to nie zadziała to masz problem ze sterownikami bo innej opcji chyba nie ma

@DOWN no to nie mam pojęcia co jest nie tak :D

Hejo

Opublikowano

cofnij system o parę dni :) powinno pomóc w 100% :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

narzędzia przywracania systemu. I tam będziesz mógł wybrać datę.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

próbowałeś zmieniać coś tutaj:

YMxxq.png

bo możesz też ukryć ikony pulpitu a korzystać z programów takich jak np. rocketdock

Hejo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...