Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2us Spolszczenie

becatech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ... Gram od niedawna w metin2 US i chciałbym zrobić spolszczenie do niego... jeżeli mogłby ktoś z łaski swojej napisać jak (i czy w ogóle) się da zrobić takie spolszczenie ?

Dlaczego chce spolszczyć ?

1. Nie jestem kosą z angielskiego

2. wkurwiają mnie te misje...

jeżeli się nie da to prosiłbym chociaż żeby mi ktoś wytłumaczył o co chodzi w misjach

-Free Blacksmithing Ticket (wiem ze trzeba zaniesc wędke do rybaka i otrzymać jakiś bilet dzieki ktoremu mozna ulepszyc jakis item za darmo... fakt faktem zaniosłem wędke, ale nie dostałem zadnego biletu ?; 0 i teraz jest problem... nie moge W OGÓLE ULEPSZAĆ ŻADNEGO ITEMU U KOWALA

-Collecting Piece of Pearl - z tego co slyszalem trzeba z "tych" kuleczek stworzyć jakiś napis... a moje pytanie brzmi SKĄD wziąść te "kuleczki"...

Najlepiej by było jakby ktoś mądry odpowiedział jak zrobić spolszczenie

tak, tak ... zaraz zacznie sie marudzenie, ze jestem chory, ze spolszczenie jest bez sensu, zebym sie nauczyl angielskiego...

po 1. ja juz swoją edukacje skonczylem... angielskiego mialem 3 lata w gimnazjum -,- i to sie uczylem takich rzeczy co z dupy w ogóle mi sie nie przydadzą

2. moze i jestem chory, ale to forum jest chyba po to zeby pomagać, a nie po to, że jak ktoś czegoś nie umie to trzeba odrazu opier****ć

3. jakbym znał angielski biegle to nawet bym nie stawial takiego tematu

4. jakbym nie byl takim kretynem jakim jestem i bym umial zrobic spolszczenie to bym nie stawial takiego tematu

gralem NA "PRIVACH" raz w zyciu... bylo to longju2 czy cos w tym stylu... spolszczenie mi zrobil kuzyn. On mieszka w Katowicach a ja Będzin ... dla ludzi mieszkających na śląsku to wiedzą jaki to kawał z K-c do będzina...

mysle ze nie popierdoliłem w pisaniu i że ten kto to czyta będzie sie umiał połapać i odpowiedzieć...

jeszcze jedno... posty typu "naucz sie angielskiego", "opcja szukaj nie boli", "przestan grac w metina" bede srał na takie posty i odrazu bedzie uznawane za spam, co za tym idzie -> REPORT..

z gory dzieki za odpowiedz;]

pozdrawiam Becatech, lub jak kto woli Saranake ;]

xxx

Opublikowano

Pewnie juz to rozwiazales (moze nie?) ale Free Blacksmithing Ticket, jesli zaniosles wedke, potem pogadales z kowalem musisz ulepszyc u niego jakis item ponizej 20lv (np. stozkowy miecz) i bedzie to ulepszenie za darmo

brak ;<

Opublikowano

no jednak jestem kretynem:D udalo sie ^^ dzieki:P

ale jakby ktos mogl mi napisac jak zrobic to spolszczenie to bylbym wdzieczny...

xxx

Opublikowano

Jaka misja z kuleczkami? Ocb. Nigdy jej nie mialem na PL. Są jakieś na US inne niż na PL zupełnie (misje -. -)?

Gold Member

nvm

Opublikowano

spolszczenie może być tak jak np. zangielszczenie co.kr..

Autor,.. z takimi sprawami musisz napisać do kamera.. ma konto na forum tym więc może go znajdziesz.. lecz wątpie, aby za darmo spolszczył all questy bo to jednak kupa roboty.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano
To jest ukryta treść, proszę

Proszę ;D

1.to nie jest US,,idioto'' tylko UK(United Kingdom) tzn.100% jezyk angielski to samo co PL tylko ze po angielsku np. Silne Ciało -Strong Body Aura Miecza Aura Of Sword itp.

2. Wszystkie versje Metina oprócz Us-a są ,,bez firmowe''że ktoś z kraju robi rozni ludzie itp. Metin2US bardzo duzo rzeczami sie rózni 2khp BON itp. to co na privach i kd+5 jest

3.Link do Us-a :

To jest ukryta treść, proszę

4.Metin2 US(United States)język taki nie dobrze tłumaczony tzn. Silne Ciało-Might Aura Miecza Heroic Strike

5.Metin2 US ma firme 1 było GameForge potem SubaGames i teraz jakaś Gówniana firma Z8Games

Pamiętam za czasów chyba GameForge Bony na początek itp. w subagames chyba było ze na start sie dostawalo Helm tarcze branse i buty(Godzinne Zakładanie postaci ah xD.oplacalo sie 3x itemek +2khp i 2x 10%krytol) xD

a teraz Z8Games nie robi nic dosłownie..... niech sprzedadza usa i git... nie pamiętam jaka firma dawała bony i itemki na start ale chyba SubaGames a

6.Nie domagajcie się tych idiotycznych 5* jak nie umiecie pomoc a nawet jesli to sie to powinno robić bezinteresownie

fs.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...